Pozemek má dvě parcely, a to první o velikosti 139 m2, jehož součástí je stavba a další o velikosti 69m2, celkem tedy 208 m2.
Samotný sklep má 3 výšková patra.
V podzemí je samotný vinný sklep, šířka sklepa jsou 3m, jeho délka je 12 m.
V přízemí se nachází pracovní místnost o velikosti 18 m2.
Do prvního patra vejdeme bočními schody a jsou zde dvě místnosti. První místnost je na posezení o velikosti 18,5 m2, druhou místností je kuchyňka o v 1.patře je kuchyňka s rozlohou 15m2.
Budova má také půdní prostor, který sloužil jako úložní.
Malebná vesnička Milotice se nachází v Jihomoravském kraji, okres Hodonín, 6 km jižně od Kyjova. Milotice jsou obec, která má dlouhou historickou minulost, nejzajímavějším místem je barokní zámek s parkem a bažantnicí. Střed vesnice patří barokní stavbě kostela Všech svatých, k němuž patří především protější milotická fara z poč. 18.století.
V areál vinných sklepů Šidleny se každoročně koná Národopisný festival kyjovského Dolňácka se stovkami krojovaných účastníků.
Hledáte prostor pro posezení se svými přáteli nebo investiční příležitost? Toužíte po tom si sami vyrobit vlastní víno nebo sklep pronajímat na společenské akce?
Ve všech případech vás čeká kraj, který nabízí krásu kyjovských krojů, podmanivé hudby, temperamentního tance a zpěvu. A k tomu dobré víno z vinic, obklopující celý areál Šidlen na Slovácku.
Majitel si vyhrazuje vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1331717.jpg
1331718.jpg
1331719.jpg
1331720.jpg
1331721.jpg