Ve výhradním zastoupení majitelky Vám nabízíme ke koupi řadový rodinný dům, s dvorkem. Dům se nachází v jednosměrné klidné ulici Trnkova, blízko centra „staré“ Líšně se snadnou dostupností do města.

Dům má dispozici 2+1 s možnosti vybudování půdní vestavby. Se kterou se počítalo při rekonstrukci topení, dále je zrekonstruované elektrické vedení, voda i kanalizace, Vytápění zajišťuje elektrický kotel, je k dispozici i plynová přípojka. Okna i dveře jsou plastové.

Po vstupu do domu se ocitnete v zádveří, po jehož celé délce je u stropu zhotovený úložný prostor. Z navazující chodby s dalším úložným prostorem vyrobeným na míru vcházíte do kuchyně s oknem do dvora a z ní do obývacího pokoje, z něhož je výhled přes chodník a zatravněnou plochu na ulici. Chodba je prosvětlená okny a dveřmi do dvora, který skýtá příjemný pohled na stále zeleným břečťanem porostlou zeď mezi sousedy, v teplých dnech poskytuje dostatek soukromí a příležitost k relaxaci, případně pěstování květin.

Ze dvora je přístupná půda nad přední částí domu.
Z chodby se dostanete také do sklepa a dvou malých místností, které mohou sloužit jako sklad, úschovna kol apod. Vedle je prostorná koupelna s vanou a částečně oddělenou toaletou.
Po dřevěných schodech vystoupáte na podestu navazující na balkon. Z ní se vstupuje do další místnosti, která je využívána jako ložnice, její okno směřuje do dvora a poskytuje naprosté soukromí a klid.
Před rokem byla zrekonstruovaná a zateplená zadní část střechy nad ložnicí a chodbou, zdivo je rovněž zatepleno. Dům je ihned obyvatelný.


Zástavba Staré Líšně v severovýchodní části Brna navazuje na líšeňské sídliště. Obě části mají plnou občanskou vybavenost. Okolní příroda skýtá možnosti aktivního i pasivního odpočinku v Mariánském údolí s možností koupání, vyžití pro děti i dospělé v areálu Eldorádo, na bobové dráze, na single trailech, při turistice v lesích táhnoucích se až do Moravského krasu a objevování mnohých jeskynních útvarů (např. jeskyně Pekárna) či při čekání na změnu toku vody v jedinečném přírodním útvaru estavely. Na území Líšně se nachází několik významných kulturních památek např. kostel sv. Jiljí, zámek Belcredi s rozsáhlým parkem, . Líšeň žije bohatým kulturním životem.
Majitelka si vyhrazuje právo vybrat kupující na základě jí zvolených kritérii.

Pokud Vás nemovitost zaujala, tak nás neváhejte kontaktovat a domluvit prohlídku.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1375675.jpg
1375676.jpg
1375677.jpg
1375678.jpg
1375679.jpg
1375680.jpg
1375681.jpg
1375682.jpg
1375683.jpg
1375684.jpg
1375685.jpg
1375702.jpg