Hledáte podnájem kompletně renovovaného bytu o dispozici 54 m2 se sklepem s krásným výhledem do parku?

V zastoupení majitele nabízím k podnájmu byt 2+kk ve velmi klidné části na okraji sídliště Kamenný vrch na ulici Slunečná. Byt je orientován na východ s okny s krásným výhledem do parku.

Byt prošel v roce 2017 kompletní rekonstrukcí koupelny a WC, revize elektro v bytě proběhla v 11/2022. Dům prošel kompletní revitalizací - stoupačky, osobní a nákladní výtah i pro objemnější nábytek, zateplení, okna, vstupní dveře na čip, kamerový systém, zavedený optický internet. Tiší a nekonfliktní obyvatelé domu, k tomu čisté a udržované společné prostory.

Velkou předností bytu jsou velké prosvětlené místnosti, nová kuchyně, zrekonstruované sociální zařízení – moderní koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, samostatné WC. Ústředím bytu je velký obývací pokoj s novou kuchyňskou linkou, z něj je možno vejít přímo do sousedního pokoje. Ten je přístupný také z chodby. V prostorné chodbě je objemná vestavná skříň. Více napoví fotografie.

Skvělým bonusem je poloha bytu u vyhlášeného multifunkčního sportovně-rekreačního parku "Pod plachtami", výhled z bytu do parku přímo do korun stromů. V sousedství domu je dětské hřiště, dřevěné hřiště, sportovní hala Fit4all, workoutové hřiště. V podstatě ode dveří domu můžete začít svoje sportovní aktivity v lesoparku nebo procházky s dětmi. Mateřská i základní škola do 10 minut chůzí. Kompletní občanská vybavenost při ruce - Albert, Pošta a výdejna Zásilkovny 10 minut chůze. OC Campus square, Kampus MU nebo Nemocnice Bohunice jen několik zastávek - ideální poloha. No a třešinka na závěr: bezplatné, zpravidla vždy volné parkování přímo před domem!

Výborné dopravní spojení na D1 i do centra města (zastávka Kamenný vrch, MHD 26, 37, 50 a 2 noční linky).

Relativně nízké náklady na služby a energie - zvýšení záloh pro rok 2023 je již započteno, v rámci nájmu započten také optický internet 250/250Mbps pro rok 2023.

Podnájem měsíčně je 13.200,- Kč + 5.300,- Kč nově nastavené zálohy na služby (záloha na elektřinu, SVJ).

Jednorázová provize realitní kanceláři je 13.200,- Kč + DPH, splatná do 5 pracovních dní od podpisu rezervační smlouvy.

Vratná jistina je 2 nájmy, tedy 26.400,- Kč, je možné po dohodě s majiteli ve splátkách.

Energetický štítek má hodnotu B.

Byt je volný, připraven ihned k nastěhování.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka nebo podnájemníka na základě svých kritérií.

Těším se na setkání na prohlídce, dohodněme si prosím její termín.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1682439.jpg
1682440.jpg
1682441.jpg
1682442.jpg