Chceme pouze rodinný dům k rekonstrukci nebo ještě i sousedící pozemek?
To Vás jistě napadne, když se přijedete podívat na rodinný dům v Olbramovicích. Polohou jsou Olbramovice skoro uprostřed trojúhelníku Brno, Znojmo, Mikulov, přičemž do každého z těchto měst pojedete nejdéle 35 minut.
Dispozičně zajímavý rodinný dům k rekonstrukci s obytnými místnostmi orientovanými do proluky mezi domy poskytuje klid a zajímavý prostor před domem. Nikdy nebudete mít problém ani s parkováním návštěv.
První výhodou je tedy umístění domu, další výhodou jsou veliká vrata a vjezd do krytého průjezdu. Pohodlně zde zaparkujete třeba i obytný karavan, na dvůr vjedete třeba i s traktorem a vlečkou.
Vstup do domu je malou předsíní přímo do stávající kuchyně, která je tak středobodem celé nemovitosti, nicméně zda zůstane uspořádání – vlevo ložnice, vpravo průchozí obývací pokoj s pokojem dalším nebo se kuchyně vybuduje v zadním traktu domu a výhodně se propojí s komorami, bude jen na Vás. Velmi dobrou pomůckou v přemýšlení, jak nově přebudovat Váš nový domov bude 3D prohlídka matterport, zvláště jeho kouzelná tlačítka vlevo dole: Zobrazit půdorys nebo Režim měření.
Dům v půdoryse písmene L nabízí rozšíření i do dvora, případně vybudování obytného podkroví. Je cihlový, topení plynovým kotlem bylo vybudováno v roce 2005. O ohřev vody se stará plynový kotel Thermona. Odpady jsou vyvedeny do spádové obecní kanalizace, dům je napojen na obecní vodovod.
Původní pozemek o celkové výměře přibližně 1250 m2 bude rozdělen tak, že dojde k jinému rozdělení parcel. Vznikne parcela rovnoběžně s rodinným domem a za ní další, která bude mít výměru skoro 800 m2. Ta se buď může oddělit a prodat nebo v budoucnu využijete skvělé možnosti vybudovat druhý dům na této parcele se společnou zahradou a hlavně přístupem z nově vybudované obecní komunikace.
Průkaz energetické náročnosti zatím nevyhotoven, z toho důvodu je uvedena třída G.
Myslím, že v domě v Olbramovicích oceníte klid a pohodu, prostor pro relax, současně i pro možnosti pro stavební kreativitu. Koneckonců využití a nákup i sousedního pozemku Vám do budoucna možná vyřeší vícegenerační bydlení, ale s mírným odstupem obou nemovitostí nebo postavit nový dům a následně se bavit rekonstrukcí hned vedle. Hospodářské stavby na pozemku poskytnou velmi výhodnou úschovu stavebního materiálu nebo zázemí pro domácí a hospodářská zvířátka.
Těším se na prohlídku s vámi, nemovitosti v Olbramovicích poskytují zajímavé výzvy jako samostatný nákup domu k rekonstrukci nebo společný projekt rodinného domu a sousedního pozemku.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1786712.jpg
1786713.jpg
1786714.jpg
1786715.jpg
1786716.jpg
1786717.jpg
1786718.jpg
1786719.jpg
1786720.jpg
1786721.jpg
1786722.jpg