Byt 3+1 88 m2, garáž, 2 x lodžije, šatna - Blansko - Zborovce

Exkluzivní nabídka bytu 3+1 v žádané lokalitě sídliště Zborovce, v obci Blansko.
Velkým benefitem nabídky je bezesporu možnost prodej včetně garáže, která je vzdálená pouhých 50 metrů od vchodových dveří domu.
V případě zájmu lze koupit byt 3+1 i s garáží za 5.700.000,- Kč

Jedná se o slunný, velice prostorný, a dispozičně výborně řešený byt, který nabízí hned dvě lodžie a prostornou šatnu a sklep.
Byt prošel rozsáhlou a velice zdařilou rekonstrukcí a tak novému majiteli nic nebrání k nastěhování.
Celkové náklady na provoz a správu jsou velice nízké a to 4.280,- Kč / měsíc. (fond oprav 1.196,- Kč, teplo 2.116,- Kč, voda 660 Kč).

Dům je po revitalizaci, nabízí dva výtahy, dvě sušárny a kolárnu. SVJ velmi dobře hospodaří a neustále dům udržuje a rozvíjí jeho potenciál.
V domě je vlastní plynová kotelna, která zajišťuje nižší provozní náklady.
Dalším unikátem tohoto domu je experimentální směs betonu, ze kterého je postaven a která zajišťuje maximální klid a lepší tepelné vlastnosti.

V roce 2021 město dokončilo další etapu revitalizace sídliště Zborovce kdy investovalo přes 15 milionů.
V jedné části vnitrobloku vzniklo zázemí pro děti s prvním 3D veřejným dětským hřištěm v Blansku, jehož součástí jsou i zabudované mini trampolínky, multifunkční prostor se speciálním měkčeným povrchem doplňuje také venkovní stůl pro ping-pong, mini překážky a různé druhy mobiliáře.
V další části místní díky architektonickému projektu Dimense Architects získali odpočinkovou zónu s desítkami nových stromů, které by do budoucna měly poskytnout dostatek stínu pro posezení v horkých dnech.
Součástí prací bylo také vybudování nového stání pro odpadové kontejnery, obměna svítidel veřejného osvětlení nebo vytvoření zálivu pro autobusy. Revitalizaci doprovodila také výměna vodovodu.

Město Blansko leží v severní části Jihomoravského kraje a nachází se se asi 30 km severně od Brna. Dostupnost do Brna je perfektní - automobilem, autobusem či vlakem.
Blansko bývá často nazýváno jako „vstupní brána do Moravského krasu“, v současné době má přibližně 21 000 obyvatel.
Město je bezesporu městem kultury a sportu. Působí zde řada sportovních klubů, existuje zde kvalitní zázemí pro všechny sportovní disciplíny, a to pro rekreační i profesionální sportovce. Nejen obyvatelům města slouží rekreační oblast s vodní nádrží Palava s minigolfem, písečnou pláží a dětským hřištěm; zimní stadion, moderní aquapark i krytý bazén, který je v současné době v rekonstrukci. Nechybí však ani sauna, tenisové a volejbalové kurty, bowling, kuželna nebo baseballové hřiště.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1822151.jpg
1822152.jpg
1822153.jpg
1822154.jpg
1822155.jpg