RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej RD 5+KK Přítluky okr. Břeclav

Nedostupné, nevolat

Přítluky

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 se dvorem na pozemku o výměře 275m2 v obci Přítluky, okres Břeclav. Cihlový dům prošel v roce 2000 částečnou rekonstrukcí, a to rozvody elektřiny, vody i odpadu, napojeného na obecní kanalizaci, nové ústřední plynové topení a podlahy. Rovněž provedena nová izolace obvodových stěn s původními kastlovými okny.

Dům je přízemní, malou chodbou vejdeme do jídelny a kuchyně. Z jídelny je rovněž průchod do obývacího i dětského pokoje, a dále do ložnice a dalšího pokoje. Koupelna disponuje vanou i sprchovým koutem, toaleta je samostatná.

Ze dvora vejdeme do přilehlé budovy určené k posezení u vína s příjemnou společností, jehož součástí je starobylý klenbový vinný sklep. Na opačné straně nemovitosti je rovněž druhý klenbový sklep, určený k uskladnění vinných sudů, popřípadě ovoce a zeleniny.

V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř."G".
Pro více informací, popřípadě zájemci o prohlídku, mě neváhejte kontaktovat. Klíče od nemovitosti jsou k dispozici v kanceláři REMAX - Delux.

Číslo nabídky:265511Plocha užitná:188
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Zdroj pro cely objektSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Spatny
Topení:Lokalni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.