RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1 s nikou - 55 m2 + lodžie 4 m2

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

V exkluzivním zastoupení majitele Vás zvu na "OPEN HOUSE" do bytu 2+1 s nikou v osobním vlastnictví s výhledem do parku.

Byt se nachází ve 2.​patře osmipodlažního domu s výtahem ve vyhledávané lokalitě Brno - Lesná na VELMI KLIDNÉ ulici Arbesova. Na patře jsou 4 byty.
Panelový dům, v němž se byt nachází prošel kompletní revitalizací a je OBKLOPEN ZELENÍ.

Celková plocha bytu je 55,85 m2 + lodžie 4 m2 .

V bytě byla provedena rekonstrukce, při které bylo odstraněno umakartové jádro. Majitelé při rekonstrukci změnili dispozici kuchyně, koupelny a toalety. V předsíni je vestavěná skříň, která nabízí velké množství úložného prostoru.
Velkou výhodou tohoto bytu jsou samostatné vstupy do obou pokojů i kuchyně. Okna jsou plastová se žaluziemi, v pokojích jsou parkety, v předsíni a kuchyni plovoucí podlaha, v koupelně je dlažba.
V kuchyni je zabudována kuchyňská linka na míru s ledničkou, mrazákem, varnou plynovou deskou a pračkou. Při rekonstrukci zde byl zvětšen prostor, do kterého se nyní vejde i kuchyňský stůl se židlemi.
V bytě je velmi zajímavě řešena koupelna a toaleta, kde do malého prostoru byla zasazena vana, umývadlo se skříňkou a zrcadlem a WC.
Menší pokoj má výměru 12 m2. Okna jsou orientována do parku.
Jedinečností většího pokoje o výměře 21 m2 je nika. Je zde dostatek prostoru na dvojpostel nebo lze prostor využít na šatnu. Z tohoto pokoje je vstup na lodžii, kde si můžete vychutnávat kávičku a relaxovat.
K bytu náleží sklepní kóje (1,95 m2),která se nachází v suterénu domu.

Před domem je velký počet parkovacích míst.

Lesná je vyhled. lokalita s veškerou občanskou vybaveností. V okolí domu se nachází zastávka MHD, supermarket Billa a Albert, mateřská a základní škola, poliklinika. K relaxaci se nabízí okolní příroda a lesy v blízkých Soběšicích a Útěchově, plavecký stadion, lanové centrum či minigolf.

Podívejte se na byt ve VIDEO a VIRTUÁLNÍ prohlídce.

Prohlídkový den je v pátek 26.6. Domluvte si čas prohlídky!

Číslo nabídky:286447Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Prodej

Počet podlaží:8Podkategorie:

2+1

Plyn:PlynovodJednotka:za nemovitost
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano (1 m2)
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - dalkoveBudova:Panelova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, MHD, Autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.