RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 1460 m2, Šlapanice

Nedostupné, nevolat

Šlapanice

Ve výhradním zastoupení majitelů prodáváme celoročně obyvatelnou cihlovou chatu o zastavěné ploše 28 m2 nacházející se na katastrálním území Šlapanic. Kolaudace proběhla v roce 2015.

Chata má dispozici 2+kk. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, sprchou a toaletou. V prvním patře je prostorná ložnice s pracovním koutem. V chatě je elektřina, dešťová voda je shromážděna ve 4kb nádrži a je na ni napojena kuchyň i koupelna s WC. K dispozici je WIFI připojení i satelit. Celá chata je zateplená, topení zajištují krbová kamna, samozřejmostí jsou plastová okna.

Chata se nachází na pozemku o výměře 1460 m2, část pozemku je ve svahu. K pozemku vedou 2 přístupové cesty, jedna je asfaltová, druhá písčitá. Na pozemku jsou plodící ovocné stromy. Určitě oceníte i studený sklep na zeleninu, ovoce či víno. Najdeme zde i útulnou maringotku, která může sloužit jako zahradní domek pro děti či na nářadí.

Majitel je ochoten prodat samostatně i vrchní rovinatou část pozemku (cca 515 m2) jako zahradu.

Šlapanice poskytují veškerou občanskou vybavenost. Je, zda mateřská i základní škola, pošta, lékárna, supermarket a několik restaurací. Dopravní spojení do Brna je možné vlakem, trolejbusem či autobusem. Určitě oceníte i blízké napojení na dálnici D1.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Pokud Vás tato chalupa s jedinečným pozemkem zaujala, neváhejte si domluvit prohlídku. Těším se na Vás.

Číslo nabídky:287608Plocha užitná:54
Kategorie:

Chaty a rekreacni objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:SeptikSklep:Ano
Elektřina:230 VStav objektu:Dobry
Topení:Lokalni - tuha palivaBudova:Cihlova
Telekomunikace:Internet

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.