RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej komerčního prostoru, 426 m2, Kladno

25 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Kladno

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční objekt na lukrativním místě nově revitalizované pěší zóny Václavák v centru největšího kladenského sídliště Kročehlavy. Jedná se o plně podsklepený jednopodlažní objekt s užitkovou plochou 426 m2.

V přízemí objektu nalezneme zavedenou cukrárnu s kavárnou Diana s dlouholetou tradicí s vnitřní kapacitou 50 míst, bistro s pizzerií a prodejnou gyrosu a sociální zařízení. Ve sklepních prostorách se nachází rozlehlá, kompletně vybavená herna s barem a s kuchyní. Smlouvu na pronájem herních automatů lze prodloužit na nového majitele. Před objektem je letní zahrádka s kapacitou 36 míst.

Celý objekt prošel kompletní vkusnou rekonstrukcí a je nabízen pouze jako celek s veškerým vybavením a zařízením všech obchodních prostor. Díky zavedené klientele a lokalitě s vysokou koncentrací obyvatel nabízí objekt velmi zajímavý roční výnos, lze ji zakoupit včetně pokračující nájemní smlouvy se spolehlivým nájemníkem.

Číslo nabídky:292708Kategorie:

Komerční prostory

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Marek Kotík
Kontakt na makléře Ing. Marek Kotík

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.