RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 87 m2, Vyškov

Nedostupné, nevolat

Vyškov

Ve výhradním zastoupení majitelů prodávám rodinný dům v obci Lhota, která je dnes již součástí města Vyškov. Dům se nachází v klidné části obce na pozemku o celkové výměře 1069 m2.
Současná dispozice domu je 3+1. Dům má velký potenciál. Je zde možnost půdní vestavby a zvětšení domu o další 2 či 3 místnosti. Dřevěné krovy i střešní tašky jsou v dobrém stavu.
Ze vstupní chodby se dostaneme po levé straně do průchozího pokoje (14,8 m2) a prostorného obývacího pokoje (26,1 m2). Podlahy jsou v obou pokojích dřevěné. Po pravé straně chodby je ložnice s novou laminátovou podlahou (13,8 m2).
Na konci chodby vpravo je kuchyně (12 m2), koupelna s vanou a oddělenou toaletou.

V celém domě jsou dřevěná dvojitá okna.
Zdivo je smíšené - pálená cihla a kotovice. Elektřina původní. O teplo domova se stará kotel na tuhá paliva značky VIADRUS. Ohřev vody zajištuje elektrický bojler společnosti Dražice o objemu 152l (z roku 2016).
Zdrojem pitné vody je nedaleké vodní nádrž Opatovice.
Přívod plynu je před domem, lze dodělat plynovou přípojku. Odpady jsou momentálně svedeny do septiku, možno ale napojit na obecní kanalizaci, která je před domem.

Chodbou projdeme na dvůr, kde lze zbudovat příjemné venkovní posezení. Ze dvora projdeme skrz hospodářskou budovu na prostornou zahradu s plodícími ovocnými stromy. Je zde dostatek místa pro pěstování zeleniny i zbudování odpočinkové zóny s bazénem a dětským hřištěm.

Dům je částečně podsklepen. U 2/3 domu je provedena nová hydroizolace.

U domu je bezproblémové parkování na vlastním pozemku.

Mateřskou školku, obchod, restauraci i poštu najdete v 3km vzdálených Dědicích. Plnohodnotnou občanskou vybavenost Vám nabídne centrum Vyškova, vzdálené 5 minut jízdy autem. Do moravské metropole Brna se dostanete za 30 minut autem po dálnici D1.
Hledáte-li rodinný dům či chalupu k rekreaci v klidné oblasti, v blízkosti přírody a přitom nedaleko Brna, budete tato nemovitost pro Vás tou správnou volbou.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.
Pokud Vás dům zaujal, neváhejte si domluvit termín prohlídky. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:308011Plocha užitná:87
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.