RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 191 m2, Hostěrádky-Rešov

Nedostupné, nevolat

Hostěrádky-Rešov

Dovolte mi Vás pozvat na prohlídkový den tohoto řadového rodinného domu v malebné vinařské obci Hostěrádky - Rešov, která je vzdálena pouhých 20 minut jízdy autem od Brna.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme ke koupi nabídnout rodinný dům po kompletní rekonstrukci o dispozici 3+kk (možnost půdní vestavby) o užitné ploše 191,3 m2. Dům bude k nastěhování v březnu 2022.

Dům byl rekonstruován mezi lety 2014 a 2015 a novému majiteli nabídne komfortní bydlení se skvělou dopravní dostupností do města Brna.

Za vstupem se nachází prostorná chodba, odkud je možné vstoupit do ložnice a nebo pokračovat dále do dominantního pokoje celého domu. Tím je bezesporu obývací pokoj s kuchyňským koutem, který Vám nabízí dostatek prostoru pro posezení s přáteli nebo s rodinou a zároveň i dostatek místa k vaření. Kuchyňská linka je od ORESI - Livanza se skleněným obkladem, granitovým dřezem a prodává se včetně spotřebičů: myčka, indukční varná deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem.

Za kuchyní se nachází koupelna s rohovou vanou, samostatná toaleta a po schodech se dostaneme do poslední místnosti celého domu. Tento pokoj je v současné chvíli používán jako dětský pokoj. Z pokoje je možné vstoupit na půdu, kde se přímo nabízí další rozšíření domu.

K domu dále náleží dvorek o výměře 29 m2, kde naleznete dostatek prostoru pro grilování nebo relax po práci. Z dvorku je přístupná skladovací místnost (dílna) odkud je i vstup do sklepa, který by mohl sloužit jako menší vinný sklípek.

Podlahy v domě - keramická dlažba (vstupní chodba, koupelna a WC), jinak vinyl.

Vytápění - elektrické podlahové, o ohřev teplé vody se stará elektrický bojler.

Náklady na bydlení:

Elektřina - 3 460,- Kč
Vodné a stočné - 540,- Kč
Celkem tedy 4 000,- Kč

Parkování před domem.

Součástí prodeje domu jsou i tyto dokumenty:

- projektová dokumentace z roku 2020
- geometrický plán z roku 2020
- PENB z roku 2020 - kategorie C
- požárně bezpečnostní řešení stavby
- radonové měření

Obec Hostěrádky - Rešov nabízí základní občanskou vybavenost nedaleko města Brna. Nejbližší okolí nabízí možnost příjemných výletů ať už na Mohylu míru nebo například po Staré hoře nebo v přírodní rezervaci Špice s výhledy až na Pálavu.

Koupi domu je možné financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

V případě více vážných zájemců o koupi domu majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

Zaujala Vás tato nabídka? Pokud ano, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvte si svůj termín prohlídky.

Číslo nabídky:310422Plocha užitná:191
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.