RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 103 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+KK v osobním vlastnictví na ulici Bratislavská. Bytová jednotka o výměře 103 m2 se nachází v přízemí cihlového bytového domu.
Vstupními dveřmi vejdeme do předsíně 3,5 m2 s odkládacími prostory a vestavnou skříní. Odtud vcházíme do kuchyně, která pokračuje jídelním koutem a obývacím pokojem, celková výměra je 48m2.
Z obývacího pokoje vstupujeme do ložnice o velikosti 18,5m2 a druhými dveřmi do koupelny o výměře 8,5m2.
Všechna okna v bytě vedou do klidného vnitrobloku. Kuchyně, koupelna a předsíň mají dlažbu, ostatní místnosti plovoucí podlahu. Byt má centrální vysavač. Další velkou výhodou je systém centrálního klíče, kdy jedním klíčem otevřete všechny potřebné zámky včetně vjezdu na parkoviště.
Hlavní devizou tohoto bytu je jeho zázemí. I přesto, že je v centru Brna na rušné ulici, nabízí svým obyvatelům klidné bydlení. Je situován do vnitřního traktu okolních domů.
Má vlastní terasu o velikosti 24m2, na kterou vstupujete přímo z obývacího pokoje a zahrádku o výměře 180m2, která je společná se sousedním bytem. Do zahrady je možný i vjezd osobním autem. Nová fasáda domu je v plánu v průběhu roku 2021.
V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost. Pro rodiny s dětmi MŠ, základní škola, gymnázium i střední školy. Nedaleko je také dětská a vojenská nemocnice.
I kulturní život je velmi dobře zajištěn, v okolních ulicích je několik restaurací, knihovna, bazén, parky i divadlo. Rychlé spojení do centra města je možné tramvají, k nejbližší zastávce jsou to pouze 4 minuty chůze.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Cena je kompletní včetně provize.
Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těšíme se na Vás!

Číslo nabídky:311913Plocha užitná:103
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.