RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 16 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi slunnou zahradu s chatkou v malebném údolí soběšického potoka. Toto místo je jako stvořeno relax či pěstování ovoce a zeleniny. Na zahradě roste 6 jabloní, 2 broskvoně, 3 švestky, hrušen, třešeň, ořech a lískový keř. Dále jsou zde zasazeny kanadské borůvky, černý i červený rybíz, angrešť, maliny a josta. Krajem pozemku protéká soběšický potůček lemovaný vrbami, který zpříjemňuje klima v horkých letních dnech. Zahrada má celkovou výměru 374 m2. Na pozemku nejsou inženýrské sítě. Užitkovou vodu lze získat z potoka a elektrickou energii zbudováním solárních panelů.

Zázemí zahradě poskytuje typizovaná dřevěná chatka „Astra“ o výměře 16 m2.
Okolní lesy vybízí k houbaření, vycházkám či cyklistice. Nedaleko se nachází jezdecký areál Pánská lícha a ranch U cesty. Příjemnou procházkou dojdete i do Bílovic nad Svitavou. Městská část Brno – Soběšice nabízí plnou občanskou vybavenost – obchod, restauraci, cukrárnu, poštu, základní i mateřskou školu.

Přístup k chatě je možný ze dvou stran pěšinou přes soukromý pozemek (zvykové právo průchodu). Parkovat můžete na nedaleké ulici Melatín.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvit si termín vaší prohlídky. V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

Číslo nabídky:316605Plocha užitná:16
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:dřevěná

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.