RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chalupy, 300 m2, Načešice

Nedostupné, nevolat

Načešice

Dvoupodlažní rekreační dům v obci Našešice vzdálený 3 km od Heřmanova Městce je určen pro celoroční užívání. Zastavěná plocha s dvorkem má rozlohu 510 m2.
Hlavním vchodem vejdeme do předsíně s atypickými skříněmi plnými úložných prostorů. Vlevo z chodby je pokoj pro hosty s rozkládací postelí a zajímavým posezením na schodech a kamny na tuhá paliva.
Vpravo z chodby od vchodu je vstup do koupelny s elektrickým bojlerem a vanou. Vlevo je také vstup do kuchyně, která je také s ručně vyrobenou atypickou linkou a opět je zde možnost přespání.
Hlavní odpočinková místnost je ve středu domu, její dominantou jsou kamna na dřevo. Z této místnosti vstupujeme přímo do zahrady nebo schody na stěně do prvního patra.
V prvním patře se nachází místnost, která sloužila jako umělecký ateliér. Je možné jí ale využívat jako ložnici nebo dětský pokoj.
Dům má také půdní prostor, který lze přebudovat na další obytné místnosti.
Pozemek u domu má rozlohu 2526 m2. Jeho součástí je ovocný sad – převážně jabloně, hrušně, švestky, ořešáky bez chemického ošetřování.
Na pozemku vedle domu stojí nová dřevěná kůlna na uložení zemědělského nářadí i ovoce, je možné ji využít i pro drobná hospodářská zvířata.
Dům je částečně podsklepen, sklep byl využívám na uskladnění ovoce a zeleniny.
Součástí prodeje je také samostatně stojící vyzděná truhlářská dílna s ponkem, nářadím, truhlářskými stroji, kůlnou na dřevo a materiálem.
Na pozemku je vlastní studna, pitná voda se odebírá z veřejného vodovodu.
Atypický interiér navrhl architekt, vše vyrobeno na zakázku, jedná se o okna, dveře, vestavěné skříně, stropy, postele a další nábytek.
Obec má plnou občanskou vybavenost, vše v dostupnosti do 2 km od domu. V místě najdete obchod s potravinami, mateřskou škola, dětské a fotbalové hřiště.
V okolí jsou krásné lesy, přírodní i historické památky. Pro sportovce je možnost zajímavých cyklotras. V zimě si můžete zalyžovat ve Skiareálu Hluboká, od domu v dojezdu 20 km. V létě se můžete koupat v přehradě Seč, která je 13 km od domu.
Autobusová zastávka je pouze 190 m od domu, vlakové spojení je z Heřmanova Městce. Vzdálenostně obce od Pardubic 18 km, 35 km od Hradce Králové, 100 km od Prahy a 75 km od Jihlavy.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle vlastních kritérií. Zajištěni hypotečního servisu je samozřejmostí.

Číslo nabídky:319963Plocha užitná:300
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septikVoda:rozvod studené a teplé vody
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.