RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej vinného sklepa, 40 m2, Vrbice

Nedostupné, nevolat

Vrbice

Vrbice je vesnice v srdci Modrých Hor, které tvoří katastry vinařských obcí Bořetice, Němčičky, Kobylí, Velké Pavlovice a Vrbice. Už z dálky vás vítá kostel svatého Jiljí a sklepní lokalita. Tyto jedinečné sklepy jsou kopané v pískovcové skále v kopci Stráž, a to dokonce v sedmi patrech. Vinné sklepy na Vrbici jsou typické svými kamennými průčelími s pseudogotickými oblouky nade dveřmi.
Uvnitř celého našeho sklepa je také zachována typická pseudogotická tématika. První místnost o velikosti 20 m2 sloužila pro zpracování hroznů. Hlavní dominantou této místnosti je historický lis z 18 století. Druhá místnost o velikosti 4,2 m2 s krbem sloužila jako odpočinková. Poslední spodní prostorou je samotný sklep, jeho délka je 13 m a šířka 2,3 m.
Sklep má také dva půdní prostory. První o velikosti 28,5m2 slouží v současné době jako odkladiště, druhý jako seník. Oba prostory by se po rekonstrukci mohly proměnit na obytnou část se sociálním zařízením a prostor pro spaní.
Veškeré vybavení sklepa je součástí prodeje.Je zde zavedena elektřina, v současné době obec připravuje připojení na vodovodní řád a plyn.
Víno je společným jmenovatelem skoro všech aktivit v obci. Nejenom že určuje okolní ráz krajiny, je také obživou nebo zábavou skoro ve všech rodinách. Vrbice patřila odedávna mezi přední vinařské obce na jižní Moravě. Jsou zde ideální přírodní podmínky pro pěstování vinné révy, a to mírné jižní svahy s dobrými půdními i klimatickými podmínkami.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího dle svých parametrů.

Číslo nabídky:323604Kategorie:

Malé objekty, garáže

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:dobrý
Budova:smíšená

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.