RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+kk, 51 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

Dovolte mi Vás pozvat na prohlídku tohoto bytu v revitalizovaném panelovém domě na ulici Ukrajinská v Brně – Bohunicích.

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout k dlouhodobému pronájmu tento byt o dispozici 2+kk a celkové podlahové ploše 51 m² se sklepem a prostornou lodžií.
Byt se nachází ve 4. patře v domě s výtahem a je orientovaný na jih.

Byt je po kompletní, velice zdařilé rekonstrukci a budoucímu nájemníkovi nabízí komfortní bydlení ve velice zajímavé lokalitě.

V bytě je prostorná chodba se vstupy do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, do ložnice, do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a přípravou pro pračku, samostatné toalety a do dvou komor, z nichž jedna má odvětrání a lze ji využít jako spíž. Byt je vybaven novou, kompletně vybavenou kuchyňskou linkou s lednicí a mrazákem, horkovzdušnou troubou s grilem a indukční varnou deskou. Linka je připravena na využití mikrovlnné trouby a má připravené rozvody pro myčku na nádobí.

Samozřejmostí jsou nové bezpečnostní vstupní dveře, interiérové dveře s obložkami a nová plovoucí podlaha. Nové jsou také rozvody elektřiny a jsou připraveny rozvody pro internet a kabelovou televizi (NETBOX, UPC). V bytě jsou nainstalovány horizontální žaluzie.

Z obývacího pokoje je vstup na prostornou lodžii s výhledem do přilehlého parčíku. Přímo na lodžii je i elektrická zásuvka, díky čemuž zde budete moci i grilovat.

Brno – Bohunice jsou vyhledávanou lokalitou pro svoje vysoké standardy bydlení a výbornou občanskou vybavenost – zdravotní středisko, lékárna, supermarket Albert nebo Kaufland, restaurace, kadeřník, sportovní hřiště, MŠ, ZŠ, a další. V Campus Square jste do deseti minut. Parkování je možné přímo před domem.

Byt se nachází pouhých pár minut od tramvajové a autobusové zastávky Běloruská, kde mimo jiné zastavuje i noční linka autobusu č. N91.

Byt se pronajímá nevybavený a majitelé upřednostní zájemce o dlouhodobý pronájem, nekuřáky, bez domácích mazlíčků.

Náklady na bydlení:

Nájemné – 13 900,- Kč
Zálohy za teplo a vodu – 2 000,- Kč
Zálohy za elektřinu - elektřina se přepisuje na budoucího nájemníka
TV + internet – STA v bytě, případného dodavatele kabelové TV a internetu si zajistí budoucí nájemník

Vratná jistota ve výši – 15 000,- Kč

Provize RK – 13 900,- Kč + DPH.

Zaujala Vás tato nabídka? Pokud ano, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi.

Číslo nabídky:324110Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Pronájem

Počet podlaží:8Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.