RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 60 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Hledáte byt v Brně, který byste si mohli zmodernizovat přesně podle svých představ? Tak tento byt 2+1 je ideální volba právě pro Vás!
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím byt v OV v Brně-Královo Pole na ul. Purkyňova. Byt je vhodný k modernizaci, kterou můžete provést podle Vašich představ.
Dispozice/stav bytu: Jeho celková výměra je 60,7 m2. Nachází se ve zvýšeném přízemí udržovaného cihlového domu, který prošel postupnou revitalizací. K domu náleží i společná zahrada s posezením, kde můžete relaxovat po práci. Byt má plastová okna a nově namontované žaluzie.
Výměry místností: Kuchyně-6,5 m2 Pokoje stejné velké-16,9 m2 Předsíň-12,70 m2 Komora-0,80 m2 Koupelna s WC-6,5 m2 Sklepní kóje-6,5m2 a druhý sklep - 3 m2.
Náklady: Fond oprav, záloha na teplo, záloha na vodu 3 562,- Kč/měsíčně, plyn 300,- Kč/měsíčně, elektřina 800- Kč/měsíčně.
Stav domu: Cihlový dům je průběžně nadstandardně udržovaný. Na patře jsou 4 bytové jednotky, v domě je velmi klidné bydlení.
Lokalita/okolí: Dům se nachází ve velice lukrativní městské části Brno-Královo Pole. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost.
Financování: Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na bytě neváznou žádné dluhy.
Nabízíme možnost přikoupit garáž, která se nachází 2 km od domu.
Dovedete si zde představit svůj nový domov nebo vhodnou investiční příležitost? Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky.
Kateřina Chalupníková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:325506Plocha užitná:70
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.