RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+kk, 115 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Hledáte něco výjimečného s vlastní zahradou a soukromím ve vyhledávané Masarykově čtvrti? Nabízím Vám nově zrekonstruovaný a částečně zařízený byt o dispozici 2+kk 90 m2 se zahradou 200 m2, terasou 15 m2, vlastním vinným sklípkem 10 m2 a parkovacím stáním. Byt má samostatný vstup a nachází se v přízemí samostatně stojící vily na ul. Preslova. Sestává ze vstupní haly s toaletou a umyvadlem, obývacím pokojem vybaveným rozkládací pohovkou, televizním, konferenčním a jídelním stolem s dvěma židlemi, knihovnou a novou kuchyňskou linkou značky ORESI s věstavěnou horkovzdušnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří a lednicí s mrazákem. Dále ložnicí s prostornou skříní a dvěma pracovními stoly, koupelnou s vanou, umyvadlem a WC. K bytu náleží zahrada o výměře 200 m2 s krytou terasou a venkovním posezením, zahradním domkem na nářadí a unikátním vlastním vinným sklípkem s vnitřním posezením i samostatnou venkovní toaletou. Možnost celoročního užívání krytého, vyhřívaného bazénu za poplatek (více info u makléře). Pračka je umístěná v technické místnosti v přízemí, kde se taktéž nachází kondenzační plynový kotel zajišťující ohřev vody a vytápění. Možnost připojení kabelové televize, internetu i telefonní linky.

Občanská vybavenost v okolí domu: BUS, ZŠ, MŠ, restaurace, lékaři, lékárna, potraviny Brněnka, Wilsonův les, koupaliště Kraví hora a další.

Měsíční nájemné: 25 500,- Kč
Zálohy na služby a energie: 4 950,- Kč
Při předplacení nájemného sleva na nájmu
Vratná kauce: 2 měsíční nájemné
Blokovací depozitum za účelem rezervace nemovitosti: 35 500,- Kč vč. DPH

Možné k nastěhování ihned. V případě zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte.

Číslo nabídky:325917Plocha užitná:90
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3
Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýTopení:lokální plynové
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Doprava:silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.