RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 65 m2, Trutnov

Nedostupné, nevolat

Trutnov

Byt je vhodný jako rekreační apartmán pro víkendové či prázdninové výlety a sportování, je ale také vhodný pro mladou rodinu pro celoroční bydlení. Byt můžete samozřejmě koupit i jako investiční příležitost do rekreačního objektu.
Dvoupatrový byt o velikosti 65,3 m2 je po velmi vkusné kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v 1 patře dvoupatrového domu.
Ve spodním patře bytu je obývací pokoj o rozloze 23 m2, kuchyně o rozloze 5,7 m2 s kuchyňskou linkou na míru. Ve spodním patře bytu je také koupelna se sprchovým koutem a záchodem o velikosti 4 m2. Dále pak předsíň o velikosti 2 m2 a komora o velikosti 1,5 m2.
Schody v pokoji se dostaneme nahoru do ložnice, která má plochu 29 m2. Dřevěné schody jsou ručně zhotoveny majitelem, který je velmi pracně a vkusně zakomponoval do podlahy obou pater. Spodní část schodů končí na malém ostrůvku.
Byt má ideální dispozice, spodní část bytu kompletní zázemí a v patře prostor pro odpočinek.
Vytápění a teplou vodu zajišťuje elektrický kotel, topit můžete ale i velmi hezkými krbovými kamny.
Samozřejmostí je napojení na obecní vodovod, odpad jde v tuto chvíli do jímky.
Město Trutnov leží v Krkonošském podhůří na řece Úpě s přibližně 30 tisíci obyvateli. Město má veškerou občanskou vybavenost.
Největší výhodou města je jeho poloha, kdy od 5 do 2O minut jízdy máte několik lyžařských areálů, a to 20 km vzdálené Jánské Lázně, 13 km Mladé Buky, 8 km Petříkovice.
Vzhledem k tomu, že Adršpašsko-teplické skály jsou pouhých 20 km od bytu, nabízí se vám krásné výlety celoročně, a to jak na kole nebo i pro pěší.

Číslo nabídky:326748Plocha užitná:65
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:ČOV pro celý objektStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.