RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chalupy, 248 m2, Bystré

Nedostupné, nevolat

Bystré

Dům z roku 1712 patří k těm z nejstarším v obci. Veškeré rekonstrukce byly prováděny tak, aby byl zachován historický duch domu.
Vytápění je formou tepelného čerpadlem typu vzduch vzduch, dále je v domě nový vyvložkovaný komín, do kterého ústí krbová kamna s připravenými rozvody. Vytápění kamny ale není nutné, slouží spíše pro vytvoření atmosféry.
Dům je napojen na obecní kanalizaci s čističkou. V domě je kompletní nový rozvod elektřiny 220 a 380 V.
Do domu je přivedena voda z obecního vodovodu. Teplou vodu zajišťují dva elektrokotle s objemem 50 a 150 l.
Před domem je osazena kaplička s možností připojení plynu, je provedena částečná předinstalace plynu dovnitř domu.
Přízemí je plně obytné, je rozděleno na ložnici 21m2, obývací pokoj 20m2, kuchyně 18m2, předsíň 12m2, záchod a koupelnu. V patře chalupy jsou dva velké půdní prostory, první o velikosti 85m2 je v současné době využívám jako dřevodílna, druhý o velikosti 40 m2 je připraven na zbudování pokoje. Roubená stodola, která slouží jako garáž, má plochu cca 48m2, jsou v ní dvě menší technické místnosti. Vrata do garáže jsou elektrická.
Dům je zabezpečen alarmovým a kamerovým systémem. Dům není podsklepen.
Kompletní měsíční náklady na provozu domu při trvale puštěném tepelném čerpadle jsou 2500,- měsíčně. Teplota v domě je ovládána dálkově přes internet. Celkové náklady tj. vody elektřina plyn odpady nepřesahují měsíčně 2900,-Kč,.
V domě proběhla kompletní rekonstrukce, a to v posledních 3 až 15ti letech: elektřina, rozvody vody, odpady, roubená stodola celkově nová, kompletní střecha na domu včetně krovů. Veškeré omítky, nová dřevěná kastlová okna. Nová jsou 2 střešní okna Velux. Kompletně nové podlahy z 90% dlažba, v ložnici je celodřevěná podlaha. Kompletní rekonstrukce koupelny a záchodu, obě místnosti mají elektricky vyhřívané podlahy.
Dům je připojen na internet, televize je řešena přes Skylink.
V domě se nevyskytuje vlhkost či plíseň.
K domu patří i katastrální parcely 50,51,52, což dřív byly stodoly. Je vypracován, projekt na jejich rekonstrukci.
Dům může mít několik využití a skrývá velký obchodní potenciál. Buď může být využíván jako celoročně obývaná chalupa i pro dvě rodiny nebo je možný přebudovat na chalupu k pronajímání, kdy je možné současné obytné prostory rozšířit o další 4 pokoje.

Město Bystré je krásné historické město s městskou památkovou zónou a veškerou občanskou vybaveností. Okolí města Bystré nabízí mnoho možností, kam na výlet nebo za sportem a to ve všech ročních obdobích.
V blízkosti je několik lyžařských sjezdovek, nejznámější je Olešnice. Užijí si zde jak milovníci výletů do naší historie, tak přírodních krás, tak i cyklisté a lyžaři.

Číslo nabídky:327893Plocha užitná:248
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:individuální
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.