RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+1, 55 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Tento byt je určen pro investory. Byt je už 10 let pronajatý solidnímu nájemníkovi. Měsíční nájem, který platí je 15.000,-/M. Nájemní smlouva je na dobu určitou do července 2023.
Byt s dispozicí 1+1 o výměře 55,7 m2 se nachází ve 1.patře činžovního bytového domu.
Hlavními dveřmi vejdeme do předsíně, ze které jsou vstupy do všech místností bytu. Napravo od vstupu je záchod s koupelnou.
Vpravo z předsíně pokračujeme do prostorné kuchyně, v kuchyni je spací nástavba pro možné návštěvy.
Z kuchyně vstupujeme také na balkon o velikosti 4 m2, který díky své poloze do klidného vnitrobloku umožňuje soukromé posezení.
Z předsíně je ještě vstup do hlavní místnosti bytu, a to do obývacího pokoje s ložnicí. Díky vysokým stropům je možnost vybudovat spací prostor v patře a tím plně využít celkovou plochu ložnice. Pokoj má okna do ulice, kuchyně se spací nástavbou do klidného vnitrobloku.
Vytápění bytu je plynovými kamny. V celém bytě jsou nové elektrorozvody. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. Byt se prodává kompletně zařízený.

Činžovní dům prochází celkovou rekonstrukcí. Má nová plastová okna i dveře. Celý dům má také novou elektroinstalaci. V příštím roce se plánuje nová fasáda.
Hlavní výhodou bytu je jeho poloha, je situován do klidného vnitrobloku a izolován od hluku města. Všechny byty mají i společnou předzahrádku, kde je možné vybudovat společné posezení nebo dětské hřiště.
Dolní Cejl je se stává lukrativní lokalitou, mohou zde vnikat i zcela moderní projety a domy, protože se nejedná o památkovou zónu. Toto území s obrovskou budoucností je určeno pro bydlení a služby, má už vybudovanou dopravní infrastrukturu a polohově pouze pět minut od centra.
Momentálně se staví několik velkých projektů, prvním je zástavba rozsáhlého území uvnitř bloku mezi ulicemi Francouzská, Hvězdová, Bratislavská a Stará. Vznikne zde městská zahrada obklopená pěti domy s více než stovkou bytů.
Další velký projekt se připravuje přímo na ulici Bratislavská, kde se už v letošním roce začne stavět komplex Pekárenský dům s 239 bytovými jednotkami a 222 parkovacími stáními. Ulice Bratislavská tak přitahuje velké množství investorů, v budoucnu to bude i velmi zajímavá lokalita určena pro klidné bydlení.

Číslo nabídky:328192Plocha užitná:55
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

1+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.