RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 102 m2, Všechlapy

12 650 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Všechlapy

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Všechlapy, okr. Nymburk.

Dům o zastavěné ploše 131 m² se nachází na vlastním rovinatém pozemku o výměře 705 m², na okraji obce, v zástavbě nových rodinných domů.
Po vstupu do domu je prostorné zádveří, ze kterého se dostanete do chodby domu. Z této chodby jsou vstupy do všech pokojů. Vpravo do vchodu je ložnice s prostornou šatnou a větší koupelna s vanou a WC. Dále pak vstup do prostorného obývacího pokoje s proskleným vstupem na zahradu a verandu. Součástí obývacího pokoje je moderní kuchyňská linka a krb. Naproti vchodu je z chodby vstup do druhé menší koupelny, kde je sprchový kout a WC. Z této koupelny je poté možný i přístup na zahradu domu, což jistě oceníte v letních měsících. Nalevo od vchodu jsou pak dva dětské pokoje, každý také se vstupem na zahradu.
Celý dům je v nízké energetické náročnosti kategorie "B", navíc byl dům v loňském roce kompletně zateplen v oblasti stropu a střechy, což tuto energetickou náročnost ještě vylepšilo.

Na zahradě domu se nachází bazén se slanou vodou, který je vybaven posuvným krytem, dětský domek se skluzavkou a travnatá plocha. Na pozemku před domem je parkování pro dva vozy. Další vozy mohou parkovat před domem na ulici.

Dům je napojen na obecní zdroj vody a odpady jsou svedeny do kanalizace. Na zahradě jsou dvě jímky na dešťovou vodu, která se využívá na zavlažování. Vytápění je elektrickými infra panely a krbovou vložkou. Na hranici pozemku je instalována plynová přípojka.

V obci je školka, restaurace, prodejna, autobusová zastávka i vlaková zastávka. Nedaleko domu je fotbalové a dětské hřiště. Vzdálenost do Nymburku nebo Poděbrad je 5-15 minut, do Mladé Boleslavi 20 minut jízdy autem.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem!

Pro více informací a sjednání prohlídky volejte makléře!

Číslo nabídky:332357Plocha užitná:102
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Robert Škvor
Kontakt na makléře Robert Škvor

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.