RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 123 m2, Dolní Dunajovice

Nedostupné, nevolat

Dolní Dunajovice

V exklusivním zastoupení jsem vás připravil do prodeje dvoupatrový RD 6 + 1 s velkým potenciálem vhodným k dostavbě penziónu s vinným sklepem, parkovacími místy přímo na náměstí v Dolních Dunajovicích na celkové zastavěné ploše 777 m2.

Vinařská obec Dolní Dunajovice ležící 8 kilometrů od Mikulova je hned po Pavlovu druhou největší vinařskou obcí mikulovského regionu, ve které žije asi 1 700 obyvatel.

Celý dům je podsklepen, 1 NP podlaží domu má zastavěnou plochu 124 m2 se vstupní halou o velikosti 22 m2, kuchyní 18 m2, obývacím pokojem 22,7 m2, ložnicí 9,2 m2, toaletou 2 m2 a vstupním prostorem na nádvoří 6 m2, který je současně i vstupem do sklepa, který je s kotelnou, dílnou a sklady zázemím domu.

2.NP do kterého se dostanete po schodech ze vstupní haly domu má chodbu o velikosti 8,8 m2, která je nástupním prostorem do dvou ložnic o výměrách po 18 m2, dětského pokoje 9 m2, koupelny 4,3 m2 a terasu, která je nad garáží a ložnici v přízemí o rozměru 28 m2.

Hned vedle vstupu do domu je situována garáž o velikosti 22,5 m2, kolem které můžete průjezdem o šíři 3,3 m vjíždět nejen se sklizeným vínem do lisovny, vinného sklepu pod terasou, ale i ke sklepu, který slouží k uložení zahradního nářadí.

Tento prostor je ve vizualizacích určen k rekonstrukci, nejen na výstavbu nového penziónu nebo vinného sklepa, ale i k vytvoření parkovacích míst.

Zahrada, která je podle listu vlastnictví součástí zastavěné plochy a nádvoří domu má velikost asi 400 m2 a je ji podle územního plánu možné zastavět z 30 %.

Milujete krajinu zvlněných vinic?

Tak to jsme na správném místě!

Perná, Dolní a Horní Věstonice, Nové Mlýny, Pavlov, Děvičky, Klentnice a Mikulov vstupní brána na jižní Moravu, jehož historické centrum je městskou památkovou reservací.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku.

Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Realitní kancelář REMAX Delux zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost za jejich úplnost, správnost a přesnost.

Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci Smlouvu kupní a Smlouvu o advokátní úschově.

Nenechejte si utéct tuto zajímavou investiční příležitost!

Zaujala Vás tato nemovitost?!

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:334851Plocha užitná:123
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

6+1

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.