RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 132 m2, Velký Osek

7 117 120,00 Kč  (Včetně provize RK)

Velký Osek

Dovolujeme si Vám nabídnout novostavbu zajímavého krajového řadového rodinného domu 5+kk+garáž o užitné ploše 132,5 m2 na pozemku 326 m2 (č.1) v klidné části obce Velký Osek . Předpokládaný termín dokončení domů jaro 2024. V přízemí je prostorný obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňským koutem, se vstupem na terasu, samostatné WC, technická místnost a prostorná garáž. V II. NP jsou čtyři prostorné pokoje a koupelna s WC. Uvedená cena je za dokončený dům bez dodávky obkladů, dlažeb, podlahových krytin, dveří a sanity. V případě dokončení domu na klíč příplatek 500.000,- Kč dle standardů, popřípadě nacenění dle Vašich konkrétních požadavků. Nemovitost bude napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápění tepelným čerpadlem. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám rádi vyřídíme. Možno též financovat protiúčtem Vaší nemovitostí. V případě dalších dotazů mne kontaktujte. Více informací na www.domyvelkyosek.cz

Číslo nabídky:335961Plocha užitná:132
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:ve výstavbě (hrubá stavba)Budova:cihlová

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Hynek Burda
Kontakt na makléře Hynek Burda

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.