RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 160 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Starý Lískovec

V současné době má dům dvě samostatná patra, v každém je byt o dispozici 2+KK a rozloze 83,5 m2. Ke spodnímu bytu patří parkovací stání pro dvě auta o rozloze 61 m2, k hornímu bytu střecha, kde je možné vybudovat obytnou terasu.
Dům je možné zakoupit jako dva samostatné byty se společnou vstupní chodbou nebo jako dvougenerační dům.
V současné době je k prodeji připraven spodní byt. Dodělání bytu do hotového stavu je investice cca 0,5 mio a zahrnuje, kuchyňskou linku, podlahové krytiny a dovybavení koupelny. Celkem tedy hotový byt bude stát 9,0 mio. V této lokalitě bankovní odhadci oceňují byty této kategorie na 110.000,-/M2. V případě potřeby je možné se s majitelem domluvit na dodělání bytové jednotky či domu.
Hlavním vchodem vejdeme do společné chodby. Odtud je vchod do bytu v přízemí a schody do prvního patra.
Dveřmi vejdeme do chodby bytu s velikostí 83,5 m2. Nalevo je vstup do koupelny a na WC, velikost je 7m2. Rovně z chodby vejdeme do ložnice s rozlohou 16,5m2 a oknem situovaným do dvorku.
Vpravo z chodby je vstup do kuchyně a obývacího pokoje, velikost je 55m2. V obývacím pokoji je připraven komín na krbová kamna. Z obývacího pokoje je možné vstoupit prosklenými dveřmi přímo na dvorek.
V celém bytě je elektrické podlahové topení Heaflow, ohřev vody je elektrickým kotlem. Dům se nachází v městské části Brno- Starý Lískovec.
Starý Lískovec tvoří převážně panelové domy postavené na konci 70. let severně a západně rodinné zástavby původní obce.
Starý Lískovec má veškerou občanskou vybavenost, a to zdravotní středisko, školky, školy, poštu, restaurace, koupaliště a sportovní kluby, Fakultní nemocnici Brno a nákupní centrum Campus Square.
Do Starého Lískovce jezdí tramvaje, několik linek autobusů a trolejbusů. Majitel si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle vlastních kriterií. Zajištění financování je samozřejmostí.

Číslo nabídky:336877Plocha užitná:160
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik, jímka
Stav objektu:novostavbaBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.