RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 98 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Hledáte moderní byt kousek od centra Brna? Tak toto je ideální nabídka právě pro Vás! Projděte se bytem ve 3D virtuální prohlídce, k dispozici máte i videoprohlídku bytu a okolí.
Ve výhradním zastoupení majitele prodáváme podkrovní byt 3+kk, jehož celková výměra je včetně terasy 106 m2. Nachází ve 3.patře, ve velmi pěkném kompletně z revitalizovaném cihlovém domě. Není zde výtah. Byt byl předán developerem do užívání v roce 2010.

Dispozice/stav bytu:
Hned za vchodovými dveřmi Vás uvítá velkolepý prostor vstupní haly. Momentálně jsou zde šatní skříně, které nabízí velké množství užitečného úložného místa. Z tohoto velkorysého prostoru je vstup do všech ostatních místností. Dispoziční řešení bytu je navrženo podle nových trendů bydlení, hlavně s důrazem na vzdušnost prostoru.
Jeho jedinečností je velká obytná místnost o výměře 47 m2 se vstupem na venkovní terasu o výměře 7,7 m2, kde si můžete vychutnávat klidného posezení v naprostém soukromí. V tomto prostoru můžete najít pracovní kout, relaxační prostor se sedačkou a televizí, kuchyňskou linku s velkým kuchyňským stolem. Další 2 pokoje jsou neprůchozí-vstoupíte do nich z předsíně. Koupelna a toaleta jsou samostatné. V koupelně je plynový kotel, který se stará o teplo domova a ohřev vody a je zde dostatek prostoru na pračku příp. i sušičku.
Během letošního jara je naplánována renovace terasy, která bude hrazena z fondu oprav.

Výměry místností:
obytná místnost 47,0 m2
předsíň 17,10 m2
pokoj 11,80 m2
pokoj 11,40 m2
koupelna 4,70 m2
WC 1,60 m2
Sklep 4,7 m2
venkovní terasa 7,7 m2

Měsíční náklady:

Rozpis nájemného včetně fondu oprav 3 646,- Kč/3-4 osoby(fond oprav 1180,-, úvěr SVJ 1 180,-)
Plyn 1 840,- Kč/3-4 osoby
Elektřina 1 300,- Kč/3-4 osoby

Stav domu:
Bytový dům byl postaven začátkem minulého století, je udržován v čistotě a pořádku a náleží k němu zahrádka ve vnitrobloku. Dále můžete využívat společný prostor kočárkárny(kolárny). Společná chodba k bytům je zabezpečena uzamykatelnými dveřmi a v suterénu najdete i sklepní kóji.
Plánuje se oprava zdi ve vnitrobloku.

Parkování:
Parkovat můžete přímo před domem v rezidentní modré zóně.

Lokalita/okolí:
Naproti bytového domu je park, kousek od domu najdete LIDL.V okolí je veškerá občanská vybavenost, v blízkosti jsou zastávky MHD. Do centra Brna dojdete pěšky za 5 minut.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Zaujal Vás tento byt, který nabízí klidné bydlení kousek od centra Brna? Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky.
Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:337084Plocha užitná:106
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.