RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+1, 46 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Zní Vám lákavě nabídka bytu 1 + 1 s celkovou výměrou 49 m2, nedaleko centra města Brna a s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky?
Pak právě pro Vás, ve výhradním zastoupení majitele Vám ke koupi takovou bytovou jednotku nabízím. Ve velmi žádané lokalitě Brno – Veveří na ul. Gorkého.

Byt je navíc vhodný i jako investice s ověřeným nájemníkem.

Bytová jednotka s výměrou dle listu vlastnictví 46 m2 se nachází v 1.nadzemním podlaží (přízemí) / ze sedmi-podlažního, cihlového domu s výtahem a novým kamerovým systémem. Celková výměra bytové jednotky včetně sklepa je 49,40 m2. Byt je dispozičně prakticky řešen. Sestává se z předsíně (7,5 m2), ze které vstupujeme do jednotlivých neprůchozích místností bytu - pokoje (24 m2) s výhledem do ulice Stojanova s orientací na Západ, kuchyně (9 m2) je zařízena kuchyňskou linkou, kde je součástí prostorná komora (1 m2). Koupelna (3 m2) je vybavena vanou a umyvadlem. Toaleta (1,50 m2) je samostatná se vstupem z předsíně. Sklepní kóje 3,4 m2 se nachází v 1.NP. Vytápění bytu zajištěno plynovými WAF.

Náklady na bydlení činí přibližně 2 260,- Kč / měsíc, včetně energií.

Bytový dům se nachází v blízkosti krásného parku Kraví hora - Hvězdárna a planetárium v Brně, mateřské školky, středních i vyšších škol, a přitom veškeré občanské vybavenosti s výbornou dostupností do centra města Brna. Zastávka tramvaje a trolejbusu ve vzdálenosti do 150m. Přímo na ulici Gorkého jsou jak restaurace, bary, potraviny, maso a uzeniny, zelenina a velmi příjemné bistro - například pro pohodové ranní snídaně.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce.

Pokud Vás nabídka tohoto bytu zaujala, neváhejte si sjednat Váš termín osobní prohlídky nemovitosti, na kterou se s Vámi budu těšit.
Vaše realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux

Číslo nabídky:337378Plocha užitná:46
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

1+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.