RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem výroby, 14760 m2, Husinec

Informace u makléře

Husinec

Pronájem zcela nových logisticko-výrobních prostorů s kancelářemi v obci Husinec.
Nabízíme k pronájmu dvě víceúčelové, zateplené výrobní a skladovací haly s kancelářemi, parkováním, zpevněnými a asfaltovanými plochami v Husinci u Prachatic. Objekty jsou velmi dobře situované a dostupné, přímo u hlavní silnice a tvoří jeden funkční celek. Velkou výhodou je nedaleký hraniční přechod do Německa.

Jeden objekt je plánován jako výrobní prostor s administrativním a technickým zázemím, druhý jako skladovací hala. Opláštění obou objektů tvoří polyuretanové panely tloušťky 10 cm, budovy mají plastová okna, na podlahách průmyslové betony, sekční průmyslová lamelová el. ovládaná vrata.
V administrativní části jsou připravené sociály a šatny pro zaměstnance. Prostor pro kanceláře je možný variabilně naplánovat. Okna jsou plastová, na podlaze je keramická dlažba. Kanceláře a zázemí mají rozlohu 246 m2, výrobní hala 754 m2. Druhá skladovací hala má rozlohu 540 m2.
Nemovitost je vhodná pro okamžité využití: např. lehká výroba, montáže, centrální sklady, logistické centrum, potravinářská výroba, kompletní zázemí e-shopu různého sortimentu či jiné služby.
Příjezd je po místní asfaltové komunikaci určen i pro kamionovou přepravu, venkovní manipulační prostory a parkoviště mají nový asfaltový povrch, vjezd do areálu je přes dálkově ovládanou bránou.
Objekty jsou připojeny na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Vytápění haly je plynové sálavé a zázemí plynovým kotlem do podlahového topení.

Více informací Vám rád poskytnu na uvedených kontaktech.

Číslo nabídky:339382Plocha užitná:1400
Kategorie:

Komerční objekty

Typ:

Pronájem

Jednotka:za měsícStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová
Ing. Miroslav Hodina
Kontakt na makléře Ing. Miroslav Hodina

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.