RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej dřevostavby, 140 m2, Studenec

5 395 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Studenec

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu (dřevostavbu)-kolaudace 2011 ve Studenci na okrese Třebíč o zastavěné ploše včetně nádvoří 72m2 a zahradě o výměře 1206m2 a o dispozici 4+kk na kterou navazuje relaxační místnost popřípadě lze využít i jako zimní zahradu, vytápění ústřední plynové (kotel kombinovaný), možnost i lokálně tuhými palivy-krb. Voda obecní, odpad kanalizace. Okna plastová. Kuchyňská linka včetně spotřebičů, podlahy dlažba, plovoucí a PVC.Koupelna s velkým sprchovým masážním koutem. Dům může případně zůstat po dohodě kompletně zařízený. Jedná se o lokalitu s občanskou vybaveností.
V případě zájmu vám rádi pomůžeme s vyřízením financování této nemovitosti.
V současné chvíli nemáme od majitele domu k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnost nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Číslo nabídky:340196Plocha užitná:140
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:novostavbaBudova:dřevěná

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

David Chaloupka
Kontakt na makléře David Chaloupka

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.