RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 3+1, 64 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Hledáte-li pěkné bydlení na klidném místě v centru města Brna, srdečně Vás zvu na prohlídku bytu 3+1 na ulici Údolní.

Bytová jednotka o výměře 64m2 se nachází ve 2.NP cihlového bytového domu (s výtahem) situovaného do klidného vnitrobloku na adrese Údolní 45.

Dům je zateplený, všude jsou plastová okna s izolačními dvojskly, nádvoří je kryté od ruchu města, s dostatkem zeleně a od ulice je odděleno uzamykatelnou vjezdovou bránou. Je zde také možnost parkování automobilu pro hosty (cca 4 nenárokovatelná místa) s cenou cca 20Kč za noc. V suterénu domu je dostupná společná kočárkárna a také společenská místnost s pingpongovým stolem a možností drobného sportovního vyžití.

Dispozičně se jedná o 3+1, kdy je pouze největší společný obývací prostor průchozí, ostatní pokoje jsou samostatně dostupné. Jistě také oceníte přítomnost balkónu.

Byt je celkově zařízený a vybavený, v kuchyni je plynový sporák s troubou, myčka na nádobí, lednice s mrazákem, v koupelně je pračka. Většina vybavení, které vidíte na fotografiích, v bytě zůstane, podrobnosti Vám rád sdělím během společné prohlídky bytu. Dětský pokoj bude vyklizený.

Byt je volný ihned a pan majitel má zájem o dlouhodobý pronájem. Byt je v osobním vlastnictví.

Cena měsíčního pronájmu je 13.000,-Kč + zálohové platby na energie a služby 4.500,-Kč, + vratná kauce (jistota) 17.500,-Kč splatná při podpisu nájemní smlouvy, + provize RK. Dále je možno ponechat internet s televizí za cca +580,-Kč měsíčně.

Pro více informací a sjednání termínu prohlídky mě prosím kontaktujte na uvedený mobil či email.

Číslo nabídky:342630Plocha užitná:64
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.