RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 10500 m2, Kácov

15 900 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Kácov

Atraktivní stavební pozemek v malebném údolí řeky Sázavy, v městysu Kácov, ležícím asi půl hodiny jízdy autem z Prahy. Pozemek se nachází v sousedství velmi oceňovaného Panorama Golf resortu – vyhlášeného golfového hřiště, tenisových kurtů, beach volejbalu, multifunkčního hřiště, vodních sportů, aj.

Pozemek je přibližně čtvercového tvaru a je mírně svažitý. Dle specifikace územního plánu leží pozemek ve smíšeně obytném–venkovském území určeném převážně k zástavbě rodinnými domy.

V sousedství pozemku se nachází vodovod a elektřina. Kanalizace a plyn v této části obce nejsou.

V Kácově nalezneme rozsáhlou občanskou vybavenost – školu, poštu, obchody, sokolovnu, restaurace, půjčovny lodí, cyklostezky, apod. Je to ideální místo pro milovníky sportu a turistiky.

Dopravní spojení zajišťují nejen autobusy, ale i vlak (Posázavský pacifik). Vlaková zastávka se nachází pouhých 400 m od pozemku.

Ceny pozemků v dlouhodobém horizontu stále rostou. Využijte úrokových sazeb nižších než je inflace k investici do pozemku, která patří k velmi výnosným a bezpečným investicím. Hypotéku Vám zdarma pomohou vyřídit naši hypoteční specialisté. V případě více zájemců může být upřednostněna výhodnější nabídka.

Číslo nabídky:343049Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Radek Karnold
Kontakt na makléře Ing. Radek Karnold

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.