RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 41,2 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt 2+kk s výměrou 41,2 m2 a s balkonem o výměře 5,58 m2 na ulici Valchařská, Brno - Husovice.
Bytová jednotka se nachází v 1. patře, třípatrového cihlového domu z roku 2015. K bytu není sklep. Využít však můžete uzavřený společný dvůr se stojany na kolo. Z něho je dále přístup do technické místnosti, kde se nachází plynový kotel.
Do dvora směřuje jeden z našich pokojů i s balkónem. Dopřejete si tak plného soukromí. Druhý pokoj s kuchyňským koutem je situovaný na jihozápad do ulice. Místnosti dělí dlouhá chodba s prakticky vestavěnou skříní po celé její délce. V koupelně s toaletou a automatickým rozsvěcováním světla je položena dlažba. V ostatních místnostech jsou PVC podlahy. Kuchyňský kout na míru je vybaven dřezem, sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a odsavačem par. Nemovitost lze přenechat i s nábytkem.
Celkové náklady na bydlení jsou přibližně 2 200 Kč/měsíčně. 700 Kč elektřina, 1500 Kč zálohy na vodu, teplo a společné části domu.
Předností bytu je jeho lokalita. Veškerou občanskou vybavenost zde máte na dosah ruky. Do samotného centra Brna dojede šalinou za 15 minut. A pokud si budete chtít od městského ruchu odpočinout, můžete se vydat k nedalekému Cacovickému ostrovu nebo lomu Hády. Třeba i na kole, protože cyklostezka kolem Svitavy je hned za rohem.
V této chvíli nemáme k dispozici PENB, proto než-li jej budeme mít, uvádíme ze zákona tř.“G“. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Dovedete si zde představit svůj nový domov nebo vhodnou investici? Zavolejte mi a domluvte si svůj termín prohlídky. Kateřina Chalupníková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:343802Plocha užitná:41.2
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:3
Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.