RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 197 m2, Horní Kounice

Nedostupné, nevolat

Horní Kounice

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o aktuální dispozici 3+1 s terasou, prostorným dvorem, s velkou zahradou, sklepem a s půdou, která přímo vybízí ke zbudování podkrovního bydlení.

Rodinný dům se nachází na samém okraji východní strany Horních Kounic, které leží necelých 15 km od města Moravský Krumlov v okrese Znojmo.

Horní Kounice jsou malebnou obcí, které se pyšní svými 12-ti kilometry čtverečními a necelými třemi sty obyvateli, díky čemuž se tu můžete těšit z klidného, rodinného života.

Námi nabízený dům stojí na zastavěné ploše a nádvoří o výměře 674 m2 a krásná oplocená rovinatá zahrada se vzrostlými stromy má svých kouzelných 777 m2

Celková plocha pozemku tak čítá 1 451 m2

Výstavba domu se datuje k roku 1960, jako stavební materiál byly použity cihly a tloušťka obvodového zdiva je 50 cm.
Aktuální dispozice nabízí 3+1 s možností rozšíření o podkrovní bydlení.
Za vstupními dveřmi je prostorné zádveří, ze kterého je vstup do spodní obytné části.
Zde najdeme velice praktickou komoru, koupelnu, toaletu, dva pokoje i velkou kuchyni s jídelním koutem.

Patro domu nabízí vstup na terasu, velice praktickou šatnu, pokoj a vstup na prostornou půdu.

Zatravněný, prostorný dvůr je ideální na posezení s přáteli či v rodinném kruhu. Najdeme zde dílnu s úložným prostorem pro zahradní nářadí, garáž a chcete-li chovat domácí drůbež, tak Vám určitě přijdou vhod hospodářská stavení.

Milovníci zahradničení si přijdou na své hned za dvorní bránou, která nám odkryje překrásnou oplocenou rovinatou zahradu se vzrostlými stromy a vlastní studnou.

Jste-li vlastníky tak krásného pozemku, tak jistě oceníte, že na dvůr i zahradu je vjezd boční bránou z hlavní ulice, ale i z obecní cesty, která je hned za Vaší zahradou.

Zahrada nese své plody, a proto nesmíme zapomenout zmínit sklep, který se nachází pod větší částí domu. Je rozdělený na tři velké komory a pohodlně zde uskladníte vše potřebné.

Dům je napojený na obecní vodovodní řád, dešťovou kanalizaci i plynovod. Odpad je zde řešen vlastním septikem. O teplo domova i o ohřev vody se nejdříve staral kotel na tuhá paliva a později pak plynový turbo-kotel.

Rodinné bydlení, pohoda, klid, to jsou garance této krásné adresy a o plnou občanskou vybavenost se Vám postará nedaleký Moravský Krumlov.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:344321Plocha užitná:197
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:septik
Voda:dálkový vodovod, StudnaElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.