RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 160 m2, Nové Strašecí

4 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Nové Strašecí

Řadový rodinný dům v původním stavu s dispozicí 4+1, užitnou plochou 160 m2 a zahradou 390 m2 se nachází ve Vrchlického ulici v Novém Strašecí. Dům byl postaven v 70 letech jako montovaná dřevostavba, část domu je zděná. Větší část oken v domě je plastová, jinak je dům v původním stavu. V suterénu domu se nachází garáž, prádelna, kotelna a přistavěné kůlny. Ze suterénu se dá projít vnitřními schody do přízemí, kde je obývací pokoj s jídelnou, kuchyně a koupelna. V prvním patře je ložnice, obývací pokoj, pokoj a koupelna s vanou a toaletou. V 1.patře je jedna lodžie orientovaná do zahrady a jedna do ulice, v přízemí je pak ještě jedna lodžie s orientací do zahrady. V domě je kotel na plyn, tuhá paliva i elektrokotel. Výborná dostupnost do Prahy 25 min na okraj Prahy. Další dotazy Vám ráda zodpovím.

Číslo nabídky:344359Plocha užitná:160
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:dřevěná

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Petra Soukupová
Kontakt na makléře Petra Soukupová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.