RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 57 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Byt s dispozicí 2+1 o výměře 60 m2 se nachází ve 2.patře panelového domu. Byt má 2 velké neprůchozí pokoje a je vhodný jak pronájmu tak i pro rodinu s dětmi. Velkou výhodou je spací kout v obývacím pokoji, takže děti mohou mít vlastní pokoj. Je určen k celkové rekonstrukci. Hlavními dveřmi vejdeme do předsíně o výměře 10 m2, ze které jsou vstupy do dvou hlavních místností bytu. Hned vedle vstupu je vchod do kuchyně o velikosti 9,5m2. Z předsíně jsou také vstupy do koupelny s vanou 2,2 m2 a na WC 1m2. Jádro je původní. Na konci chodby se vlevo dostanete do ložnice nebo dětského pokoje o velikosti 13m2. Naproti ložnici je velký obývací pokoj s balkonem a nikou, kterou můžete využít jako spací kout.
Vytápění bytu je ústředním topením. V bytě jsou plastová okna. Byt je vhodný buď jako dobrá investiční příležitost nebo i pro vlastní bydlení. V nejbližším okolí je kompletní občanská vybavenost a okolí vybízí k procházkám i dalším venkovním a sportovním aktivitám. Namátkově vybíráme například bazén, lanové centrum atd..
Zájemce si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle svých parametrů. Zajištění financování je součástí našeho servisu.

Číslo nabídky:344379Plocha užitná:57
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.