RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 140 m2, Přítluky

3 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Přítluky

Toužíte po odpočinku a užívat si v příjemné chaloupce ve vinařské oblasti na Pálavě a vodní nádrže Nové Mlýny?
Máme pro Vás připravenou nabídku rodinného domu s č.p. (užívá se jako chalupa) v obci Přítluky-Nové Mlýny. Součástí prodeje je zahrada (stavební pozemek) o výměře 1.057 m2, vedle domu část dalšího stavebního pozemku (139 m2 - možnost rozšíření stávajícího domu).
Dispozice: vstupní chodba, ložnice a pokoj s kachlovými kamny, kuchyně s jídelnou (sporák "Rekreant", umyvadlo a KL), v podkrovní části se nachází další prostorná a útulná ložnice. V domě se nachází sklep (16 m2) k uskladnění vína. Venkovní suché WC, taktéž sprchový kout - vstup z uzavřeného dvorku. Nově je zavedena kanalizace v obci, je možnost se připojit, v tuto chvíli odpady řešeny trativodem. Ohřev vody zajišťuje boiler (80 l), voda je obecní, která je zavedena do domu a dále na zahradě se nachází kopaná studna (5 m) s dostatkem vody na zalévání. Podlahy v domě kombinací dlažby a dřevěných podlah, stropy dřevěné. Okna původní dřevěná - dvoukastlová.
Na oplocené zahradě se nachází sad s vinicemi, ovocné stromy, zahradní domek s 380V, studna.
Historie domu spadá do roku 1820, kdy nynější majitelé dům v průběhu let postupně renovovali.
Nynější majitelé využívají dům, jako chalupu a součástí prodeje je taktéž kompletní vybavení v domě (kachlová kamna, starožitný nábytek, koberce, osvětlení, postele, nádobí, kompletní vybavení na výrobu vína a pod.). Dům jako takový je ve velmi dobrém a především udržovaném stavu, kdy majitelé se opravdu o nemovitost pečlivě roky starají.
Nové Mlýny - Přítluky, je obec nazvaná dle mlýna na levém břehu Dyje, obec se nachází v blízkosti Novomlýnské nádrže, Lednicko-Valtického areálu, Dolních a Horních Věstonic, Pavlova, Klentnice s možností neomezených výletů po Pálavě.
V případě prohlídky nebo dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici a bude se těšit na setkání s Vámi při osobní prohlídce této malebné chalupy.

Číslo nabídky:345907Plocha užitná:140
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:dobrýBudova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Lenka Kalvodová
Kontakt na makléře Lenka Kalvodová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.