RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem prostoru kanceláří, 2000 m2, Pardubice

Informace u makléře

Pardubice , Pardubice I

✅ Ikonická budova Pardubic původní Prior se otevřela po celkové přestavbě. Buďte o toho a pronajměte si kancelářské prostory ve 2. patře určeném pro administrativní využití. Budova je přímo v centru Pardubic a je propojena s obchodním centrem Palác Pardubice. Celková plocha prostor je cca 2.800 m2 a může být rozdělena na několik menších částí. Benefitem je velké vnitřní atrium o ploše 308 m2. Tento otevřený prostor bez střechy může sloužit jako úžasné relaxační místo s posezením.

Vhodné využití administrativních prostor může být pro centrálu firmy, callcentrum, úřad, školící centrum nebo pro běžné kancelářské účely.

✅ Prostory jsou nyní ve stavu Shell & Core tedy v základní úpravě bez finálního rozdělení dispozice a dokončení interiéru. Prostor bude rozčleněn a řešen až na základě přání či potřeb konkrétního nájemce. Pronajímatel zajistí dovybavení pronajatých prostor do základního standardu budovy. V případě vyšších nároků nájemce na úpravy prostor se počítá s jeho spolufinancováním.
Přístup je zajištěn samostatným výtahem přímo z podzemního parkoviště nebo schodištěm z ulice K Polabinám.
Velkou výhodou je dostatek parkovacích míst v podzemním parkovišti pro pracovníky i návštěvy. Pronájem parkovacího místa je od 1.500 Kč/měsíc +DPH.

✅ Servisní poplatky jsou 3 € (cca 75 Kč) za m2/měsíc + DPH, za služby a energie společných prostor. Dále se hradí náklady na vlastní spotřebu nájemce, tj. chlazení, topení, studenou vodu, TUV a elektrickou energii uvnitř prostor nájemce dle přímé spotřeby.

Atrium Palác Pardubice je regionální nákupní centrum založené na módě a službách. Díky své pozici na lokálním trhu, skvělé poloze a dopravní dostupnosti slouží jako primární nákupní centrum města. Mix nájemců centra je složen převážně ze silných mezinárodních maloobchodníků jako H&M, New Yorker, Intersport, dm drogerie, Lindex a dalších služeb včetně bank, optiky, květinářství, kadeřnictví či ručního mytí aut. V obchodním centru je také několik kaváren, restaurací a multikino Cinema City.
Nájemce neplatí provizi, ta je hrazena majitelem budovy (pronajímatelem).

✅ Pro domluvení prohlídky mě s důvěrou kontaktujte, rád s Vámi projednám Vaše požadavky a vybereme vhodné prostory, kde se budete cítit příjemně.

Číslo nabídky:346134Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:3Typ:

Pronájem

Počet podlaží:4Jednotka:za m2 za měsíc
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:skeletová
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Ing. Martin Kovář
Kontakt na makléře Ing. Martin Kovář

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.