RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 1316 m2, Děčín

1 000 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Děčín

Využijte výjimečné příležitosti ke koupi pozemku, na němž může v budoucnu stát váš dům. Pozemek se nachází v děčínské městské části Křešice, má ideální obdélníkový tvar a orientován je západním směrem k údolí řeky Labe.

V aktuálním územním plánu je pozemek veden v zóně ZPF (zóna zemědělských kultur), v katastru je evidován jako zahrada. V návrhu nového územního plánu města Děčín je k bydlení, jako zastavitelná plocha individuálního bydlení. Výřez písemného vyjádření stavebního úřadu je součástí fotodokumentace v inzerci. Jedná se tak o příležitost za aktuálně výhodnou cenu koupit pozemek, na němž v budoucnu bude možné postavit rodinný dům.

Jeho poloha je mimo hlavní silnici spojující Ústí nad Labem a Děčín na pravém břehu Labe. Přístup je zajištěn po asfaltové komunikaci, pozemek přístupové cesty je ve vlastnictví města Děčín. Do vydání nového územního plánu je pozemek možné využívat jako zahradu.

Máte-li zájem o bližší informace, případně prohlídku, kontaktujte makléře nabídky.

Číslo nabídky:349773Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Mgr. Petr Kostovič
Kontakt na makléře Mgr. Petr Kostovič

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.