RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 2250 m2, Těšovice

Nedostupné, nevolat

Těšovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi rohový stavební pozemek v Těšovicích u Prachatic. Obec Těšovice leží v šumavském podhůří na Prachaticku, v Jihočeském kraji. Počet obyvatel je 319. Těšovice jsou vzdálené přibližně pět kilometrů na severovýchod od okresního města Prachatice a tři kilometry východně od Husince. Dopravu v lokalitě zajišťují dálkové i místní autobusové spoje. Současné Těšovice mají vybudován vodovod, kanalizaci a plynofikaci. Občané mohou využívat knihovnu, kulturní zařízení a ke sportu hřiště. Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekých Prachaticích.
Na prodej Vám zde nabízíme stavební parcelu č. 675/1, která leží podél hlavní silnice směr Prachatice a má celkovou výměru 2250 m² . Šířka ve střední části pozemku je 23 metrů a délka 101 metrů. V územním plánu je pozemek vedený v kategorii plochy smíšené obytné venkovské. Zastavitelnost je 35 %., max. 1 nadzemní podlaží s možností využití podkroví.
V případě více zájemců si majitel vyhrazuje si právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pokud hledáte místo, na kterém budete moci postavit svůj dům, může to být právě tady. Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Kateřina Chalupníková, Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:352392Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.