RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 76 m2, Svitávka

5 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Svitávka

Exkluzivně nabízíme moderní nadstandardní byt s dispozicí 3+kk, který je situovaný v 1.NP zděného nízkoenergetického bytového domu s výtahem ve Svitávce u Boskovic.

Bytová jednotka č. B 1.02 má podlahovou plochu 76,58 m2. K bytu náleží zahrádka o ploše 76,29 m2, která je bezprostředně před bytem. Byt se sestává z chodby, hlavní místnosti s kuchyňským, jídelním a obývacím koutem, dvou neprůchozích pokojů, koupelny s vanou, umyvadlem a závěsným WC a dalším samostatným WC. Chodba poskytuje prostor pro vestavěné skříně. Z každé obytné místnosti je balkonovými dveřmi východ na zahrádku. Orientace místností je na J.

V bytech jsou podlahy s vinylovou krytinou, vstupní dveře v požárně bezpečnostní třídě 3 s ocelovými zárubněmi, bezpečnostním kováním a kukátkem. Interiérové dveře obložkové, plné nebo prosklené, s kováním. Obklady a dlažby jsou velkoformátové. Umyvadla jsou keramická, závěsná, vana akrylátová. WC je keramické, závěsné. Koupelnové baterie jsou chromované.

Bytový dům je navržen s důrazem na energetickou úsporu, která dosahuje třídy B, tudíž se svými nízkými náklady na vytápění řadí do kategorie nízkoenergetických domů.

Bytový dům je vystavěn s důrazem na velký prostor a odpovídá aktuálním bytovým trendům. Nadstandardně velké podlahové plochy bytů, moderní řešení propojení obývacího, jídelního a kuchyňského koutu, příslušenství ke každému bytu (zahrádka, balkon nebo terasa), elektricky ovládané venkovní stínění oken, rekuperace a příprava pro klimatizaci. Okna a balkonové dveře jsou plastové s trojsklem. Byty jsou vytápěny podlahovým topením z domovní kotelny. Voda, elektřina a vytápění je u každého bytu s vlastním měřením. V domě jsou datové a kabelové rozvody pro příjem TV a internetu. Do bytu vede od hlavních dveří domovní telefon. Parkování je před domem na nově zbudovaných parkovacích místech na obecním pozemku.

Nabízený byt se nachází v bloku B, jež je aktuálně dokončen a zkolaudován.
V bytě je instalovaná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči.

Městys Svitávka nabízí kompletní občanskou vybavenost: škola, školka, sportovní hala, zdravotní středisko, zubař, supermarket atd. Boskovice vzdálené 4 km nabízejí velký výběr obchodů a služeb, kulturu, vzdělání, sport, zájmové kroužky i turistiku. Ze Svitávky je velmi dobré vlakové spojení na trase Brno – Č. T. – Praha. Autem se lze po 1 km napojit na silnici R43 nebo na budoucí D43.

Financování koupě bytu je zajištěno naším finančním partnerem.
U této nabídky je k dispozici virtuální prohlídka nabízeného bytu, včetně aktuálních fotografií.

Číslo nabídky:353760Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

3 + kk

Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V
Stav objektu:novostavbaTopení:ústřední dálkové
Budova:cihlováTelekomunikace:Telefon, Internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, silnice, autobus
Plocha užitná:76

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Zdeněk Podlezl
Kontakt na makléře Zdeněk Podlezl

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.