RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 825 m2, Nelahozeves

3 550 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Nelahozeves

V zastoupení majitele nabízím k prodeji stavební pozemek o výměře 825 m2, který se nachází v obci Nelahozeves ulice Pod Strání. Jedná se o rovinatý slunný pozemek, který je zasíťovaný – tlaková kanalizace, vodovodní přípojka a přípojka plynu jsou na hranici pozemku. Přípojka elektřiny je na hranici ulice Pod Strání. Dle vyjádření stavebního odboru z hlediska územního plánu se pozemek nachází v lokalitě pro smíšené obytné plochy s hlavní funkcí bydlení. Zastavěnost hlavní stavbou byla stanovena na 12%, s ohledem na charakter zástavby je stanovena podmínka výstavby domu o maximálně 2 nadzemním podlaží (přízemí, podkroví). Pozemek je zatravněný bez náletových dřevin a poskytuje dostatek soukromí. Obec Nelahozeves má velmi dobré dopravní spojení na Prahu, nájezd na D8 vzdálený 4 km, dojezdová doba do Prahy je 30 minut. Pro bližší informace a termín prohlídky kontaktujte makléře. Možnost nejvýhodnější zajištění financování nemovitosti prostřednictvím RX Finance.

Číslo nabídky:356789Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Mgr. Jiří Taraba
Kontakt na makléře Mgr. Jiří Taraba

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.