RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 936 m2, Křečkov

3 837 600,00 Kč  (Včetně provize RK)

Křečkov

Poslední volný pozemek v této lokalitě. Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout prodej zasíťovaného rovinatého pozemku o celkové výměře 936 m2 v klidné části obce Křečkov, 3 km od města Poděbrady. Pozemek (č.1) je dle územního plánu určen pro výstavbu rodinného domu. Elektřinu, voda a kanalizace připraveny na okraji pozemku. V případě zájmu možnost zvýhodněné ceny na projekt RD včetně zajištění stavebního povolení dle Vašich požadavků. V obci je základní občanská vybavenost, dobrá dopravní dostupnost do Poděbrad, nájezd na D11 cca 5 km. Nemovitost je bez zatížení, možno financovat hypotékou. Pokud vás nabídka zaujala, nebo máte zájem o prohlídku nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat, pozemek Vám velmi rád ukážu.

Číslo nabídky:357289Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:400 V

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Hynek Burda
Kontakt na makléře Hynek Burda

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.