RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem prostoru kanceláří, 100 m2, Brno

250,00 Kč 

Brno , Brno-střed

Hledáte prostorné kanceláře v blízkosti centra města s možností bezproblémového parkování?
Nabízíme Vám dlouhodobý pronájem kanceláří (tvoří je tři (3) místnosti) o celkové výměře 99,8 m2, s vlastním sociálním zázemím (koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem), další samostatné WC s umyvadlem, kuchyňská linka s dřezem a ledničkou, technická místnost, kde se taktéž nachází plynový kotel jak na vytápění, tak ohřev teplé vody (plyn. kotel určen pouze pro tento prostor).
Podlahy kombinací zátěžových koberců a dlažby. Okna plastová směřována do ulice a do vnitrobloku s látkovými žaluziemi. Kanceláře jsou vybaveny nábytkem - dle fotografií.
Možnost pronájmu parkovacího stání v uzavřeném vnitrobloku, cena jednoho parkovacího místa je ve výši 1.300,- Kč + DPH. Energie (plyn a elektřina) budou přepsány na nájemce. Měsíční nájemné ve výši 250,- Kč + DPH / m2 + energie. Kauce ve výši 3 měsíčních nájmů. Provize 1x nájem + DPH.
Prostory se nachází v administrativní budově bez výtahu, v blízkosti centra města. Výhodou je přímá zastávka tramvaje před budovou. Kanceláře jsou volné, možnost okamžitého nájmu.
Ráda Vám prostory osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.

Číslo nabídky:357761Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:3Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5Jednotka:za m2 za měsíc
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Lenka Kalvodová
Kontakt na makléře Lenka Kalvodová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.