RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 71 m2, Praha

7 425 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 6

Dovoluji si Vám nabídnout Ubytovací jednotku o dispozici 2+kk a podlahové ploše 49,2 m² s příjemnou uzavřenou předzahárkou, která se nachází v 1. podzemním podlaží. Je orientovaná do klidného zeleného udržovaného vnitrobloku.
Standard White Wall umožňuje dokončit jednotku dle vlastních představ. Celkovou plochu jednotky 71 m² doplňuje sklepní koje o velikosti 2,30 m² a předzahrádka 19,50 m².

Projekt BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života ve městě a současně skýtá i tolik potřebné poklidné zázemí. Zelený vnitroblok nabízí vedle grill zóny i místa pro piknik a posezení, stejně jako prostor pro relax nebo praktickou kolárnu.

Projekt BackYard Dejvice je situovaný přímo v srdci Dejvic. Kulaťák, Vítězné náměstí se stanicí metra A Dejvická jsou tak dostupné za 2 minuty chůze od domu.

Do centra to MHD trvá 14 minut, autem 20 minut.

Veškerá občanská vybavenost skládající se z nespočtu kaváren, restaurací a obchodů je v docházkové vzdálenosti od domu. Za zmínku stojí i nedaleké přírodní památky jako Divoká Šárka či park Stromovka.

Číslo nabídky:358234Plocha užitná:71
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + kk

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:Po rekonstrukciBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ing. Věra Lukešová
Kontakt na makléře Ing. Věra Lukešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.