RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej atypického bytu, 167 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Půdní byt o velikosti 167 m2 se nachází v krásném nárožním domě z meziválečného období.
Byt je v 5.patře, do bytu se pohodlně dostaneme buď krásným historickým schodištěm nebo novým výtahem.
Byt je velmi dobře vyřešen tak, aby se jeho obyvatelé vzájemně nerušili a všichni měli své potřebné soukromí.
Hlavními dveřmi vejdem do první předsíně, která je společným vstupem do hlavního bytu, samostatného pokoje a na terasu. Toto řešení se nabízí na využití samostatného pokoje ke komerčním účelům. Pokoj má v současné době svoje vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem. Ve vizualizacích jsme pro vás připravili jeho možnou budoucí podobu, kdy by mohl být používám jako úplně samostatná garsonka.
Dalšími dveřmi z předsíně vejdeme do další předsíně s vestavnými skříněmi. Odsud je vstup do dětského pokoje, koupelny a WC a do obývacího pokoje. V obývacím pokoji je zvýšený ostrůvek, který byl používán jako pracovna. Na obývací pokoj také navazuje jídelní kout a kuchyně. Z obývacího pokoje vstupujeme také do ložnice se šatním koutem a z ložnice je také možný přímý vstup do koupelny s vanou a na WC. Jsou zde také připraveny veškeré rozvody na vybudování sprchového koutu.
Každý volný prostor v bytě je využit jako úložný prostor. Najdete zde komoru, šatnu i úložné prostory u stropů v jednotlivých pokojích. Nový majitel bytu jistě ocení hlavně krásné trámy v celém bytě a kvalitní podlahu.
I přesto, že se byt nachází přímo v centru Brna, patří ulice Tučkova k těm klidnějším a tichým.. Oceníte to na 50timetrové terase, která je součástí k bytu. Terasa je situována do klidného vnitrobloku a svým uživatelům poskytuje absolutní soukromí. Její možnou podobu a využití vám přestavujeme v naší vizualizaci.
Ulice Tučkova se nachází přímo v centru Brna, je zde tudíž k dispozici veškerá občanská vybavenost.
Rozměry a polohu jednotlivých pokojů najdete v půdorysech, budoucí možné využití samostatného pokoje a terasy ve vizualizacích.
Majitelé si vymezují právo vybrat si kupujícího dle vlastních parametrů. Rádi vám pomůžeme se zajištěním financování.

Číslo nabídky:358867Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

atypický

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.