RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 74 m2, Holubice

Nedostupné, nevolat

Holubice

Rádi byste bydleli v domě se zahradou, vlastním bazénem i parkovacím stáním, ale jste příliš vytížení a věnovat čas péči o dům je pro vás nemožné nebo se prostě chcete věnovat v životě více rodině a svým koníčkům než starosti o dům?
Mám pro vás velice zajímavé řešení
Dnes se nacházíme v obci Holubice, kde vám nabízím ke koupi byt o dispozici 3+kk o ploše 74m2 s vlastní zahradou o výměře 128m2, která je přístupná přímo z bytu. U domu najdeme rovněž parkovací stání o velikosti 16m2.
Můžete si tak užít výhody rodinného domu, a to s minimální náročností na údržbu a to jak finanční, tak i časovou.
Na obci Holubice jistě oceníte výbornou dostupnost do města Brna, kdy vám cesta autem zabere necelých 15minut a sjezd na dálnici? Asi 5 minut.
Dopravu do Brna zajišťuje také pravidelná autobusová doprava.
Tato klidná obec má výbornou občanskou vybavenost. Najdete zde školu, školku, dětské i sportovní hřiště, obchod, poštu a další.

Po vstupu do bytu zde máme prostornou předsíň, ze které se dostaneme do koupelny s vanou a i dvouumyvadlem u kterého se jistě pohodlně obsloužíte.
Dále zde máme samostatnou toaletu s umyvadlem.
Z chodby se také dostaneme do velké ložnice o podlahové ploše 17,8m2, která je v současnosti užívána jako dětský pokoj a díky jejímu prostoru sem pohodlně už pár dětí uložíte ?
Menší ložnice má plochu 14,2 m2.
Okna všech místností jsou orientována do vaší klidné zahrady.

Z chodby máme rovněž vstup do prostorného obývacího pokoje, který je spojen s kuchynským i jídelním koutem a celkem nám nabízí plochu přes 27m2
Moderní kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči a samostatnou lednicí.
Z obývací části se dostaneme francouzskými dveřmi na zahradu, která je orientována na jih a nabízí nám tak prosluněný prostor s příjemným venkovním posezením i vlastním bazénem, který jistě rádi využijete vy i vaše děti.


Pokud se vám tato nemovitost líbila, neváhejte a domluvte si prohlídku.

Číslo nabídky:359035Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Podkategorie:

3+kk

Plyn:individuálníJednotka:za nemovitost
Odpad:ČOV pro celý objektStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.