RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 50 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Exkluzivně nabízíme prodej bytu 2+1 na ulici Ptašínského orientovaného do vnitrobloku v městské části Brno - Královo Pole, k.ú. Ponava.
Byt v osobním vlastnictví o výměře 53 m2, se nachází v šestém patře cihlového domu po kompletní revitalizaci s výtahem.

Byt je v původním stavu a nabízí tak novému majiteli možnost rekonstrukce dle vlastního vkusu . Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje s přístupem na balkón a do ložnice. Předsíň nabízí prostor pro vestavěnou skříň a vstup do koupelny a na samostatné WC.
K bytové jednotce náleží zděný sklep. V celém bytě jsou plastová okna a byt je nově vymalován.

Orientace na jiho-jihovýchod do vnitrobloku dodává všem jeho pokojům úžasné světlo a zajištuje majitelům příjemný klid a ticho.
Díky poloze domu máte veškerou občanskou vybavenost na dosah. Do centra Brna se pak dostanete do 10 minut, díky tomu je vhodný nejen pro potřebu vlastního bydlení, ale také jako investiční příležitost.

Velice nízké měsíční náklady: cca 4.320,- Kč včetně fondu oprav, elektřiny a plynu

Městská část Brno-Královo Pole má výrazně městský charakter, ale na severovýchodě městské části v katastrálním území Sadová se rozkládají rozsáhlé lesy a nachází se zde významný krajinný prvek Údolí Zaječího potoka. Na severozápad městské části zasahuje přírodní památka Medlánecké kopce s lesoparkem Palackého vrchu. V městské části se nachází hlavní budova Technického muzea v Brně. Na východě městské části se nachází proslulá Královopolská strojírna, jižně od ní pak velké brněnské nákupní centrum Královo Pole. Na území Králova Pole se nachází několik vysokých škol - Veterinární univerzita Brno, Vysoké učení technické zde má několik fakult - fakultu informačních technologií, fakultu podnikatelskou a fakultu strojního inženýrství, fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. Také se zde nachází fakulta informačních technologií Masarykovy univerzity. Díky tomu je městská část Královo Pole vyhledávanou studentskou čtvrtí

Číslo nabídky:360580Plocha užitná:50
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V
Stav objektu:dobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:cihlováTelekomunikace:internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.