RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 405 m2, Chroboly

999 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Chroboly

Stavební pozemek o celkové výměře 405 m2 je nyní k dispozici ke koupi v části obce Lučenice, obec Chroboly. Tento pozemek je určen k výstavbě domu k trvalému bydlení či rekreaci. Podrobnosti o zastavitelnosti jsou k nahlédnutí na stránkách obce Chroboly.

Tato lokalita nabízí mnoho příležitostí pro rekreační účely. Okolní krajina je krásná a přírodní, s množstvím cyklotras a turistických stezek pro vycházky. Autobusová i železniční zastávka jsou v těsné blízkosti, což usnadňuje cestování. Vesnicí protéká Živný potok a část obyvatel zde žije trvale.

Pozemek vyžaduje individuální řešení odpadů, například bezodtokovou jímku s vyvážením, vícekomorový septik s dočištěním, nebo mikročistírnu. V obci není vodovod, takže je nutné využít místní zdroje vody a na pozemku není studna ani vrt. Pomůžeme s realizací vrtu s předjednanou specializovanou firmou. Elektrická přípojka je však přivedena k hranicím pozemku.

Část obce Lučenice se nachází jen 7 km od města Prachatice, kde je veškerá občanská vybavenost a pracovní příležitosti.

Pro více informací o této nabídce a prohlídku pozemku se obraťte na makléře zakázky.

Číslo nabídky:360598Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 V

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Michaela Mikešová
Kontakt na makléře Michaela Mikešová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.