RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chalupy, 320 m2, Vrutice

1 795 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Vrutice

Svařenice je malá vesnice, část obce Vrutice v okrese Litoměřice. Nachází se asi kilometr na jihovýchod od Vrutice. Prochází zde silnice II/261. Je zde evidováno čtyřicet čtyři adres a trvale je zde hlášeno cca osmdesát obyvatel.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji stodolu s číslem popisným a přilehlým pozemkem na kterém se nachází zasypaná studna. Stodola sloužila v minulosti k ubytování pracovníků a ke skladování materiálu a zemědělské techniky . Dominantou nemovitosti je prostorný klenutý sklep. Dřevěná část a trámy v dobrém stavu, V případě zájmu zhlédněte kompletní prezentaci včetně 3D skenu, video prohlídku a pro doplňující informace volejte náš tým. Vaši nemovitost nabídněte jako proti hodnotu z oboustranným doplatkem. Hypoteční úvěr zdarma zařídíme.

Číslo nabídky:361963Plocha užitná:320
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Voda:StudnaStav objektu:dobrý
Budova:smíšená

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Michal Kožíšek
Kontakt na makléře Michal Kožíšek

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.