RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 69 m2, Svitavy

2 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Svitavy

Nabízíme Vám prodej bytu v osobním vlastnictví, o velikosti 3 + 1 s lodžií a šatnou, o podlahové ploše 69,6 m2, který se nachází v 5. nadzemním podlaží revitalizovaného bytového domu s výtahem. Byt se nachází ve Svitavách ve vehledávané lokalitě pro spokojené a klidné bydlení.
Byt se sestává ze vstupní chodby s vestavěnou skříní, kuchyně s jídelním koutem, 3 samostatných neprůchozích pokojů (z toho 1 má výstup do zasklené lodžie), koupelny, WC a šatny.
Byt prošel částečnou rekonstrukcí, je vyzděno koupelnové jádro, osazena nová kuchyňská linka. Okna v bytě jsou plastová.
Bytový dům prošel celkovou revitalizací, je zateplen, s novým výtahem, vstupními dveřmi, schránkami a má bezbariérový přístup do jakéhokoliv podlaží.
K bytové jednotce náleží sklep v 1. PP. Parkování je možné na přilehlých parkovacích plochách.
V blízkosti bytu je mateřská školka, dětské hřiště, discgolf park, obchod, pošta, restaurace, vlakové nádraží. V pochozí vzdálenosti cca 10-20 min jsou další obchody, úřady, lékařská péče, pracovní příležitosti.

Byt je vhodný i jako investiční příležitost. Aktuálně je byt pronajatý a generuje pravidelní měsíční výnos. Více informací u makléře nabídky.

U této nabídky je k dispozici virtuální prohlídka bytu.

Číslo nabídky:362430Plocha užitná:69
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Zdeněk Podlezl
Kontakt na makléře Zdeněk Podlezl

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.